Tende, pergole in senčila za terase in balkone

Nudimo vam popolno senco za vašo teraso. Tende za terase, pergole in senčila za balkone ter senčila za zimski vrt so na voljo v bogatem spektru barv blaga. Na voljo je preko 200 atraktivnih barvnih vzorcev, med katerimi lahko izbirate po mili volji.

Se morda še odločate, katero tovrstno senčilo bi bilo za vas najprimernejše? Pri odločitvi vam bomo z veseljem pomagali, še prej pa vas vabimo k ogledu naše ponudbe. Pri nas boste dobili kvalitetne tende za terase, atraktivne pergole za teraso in različna senčila za balkone, seveda vse po vaših željah in dimenzijah, ki vam najbolj odgovarjajo. Tende za terase so vam pri vas na voljo v več različicah – poznamo kasetne ter nekasetne in vsake so v nečem posebne. V ponudbi pa imamo tudi samostoječe, ki jih lahko postavite skorajda kamor koli. Pergole postajajo vse bolj priljubljene, saj so znane tudi po tem, da lahko odlično dopolnijo videz vašega doma in njegove okolice, nudimo pa tudi druga senčila, kot so na primer senčila za balkone in senčila za zimski vrt. Prepričani smo, da boste z našo pomočjo poskrbeli za kar najboljše senčenje, vsestransko zaščito in tudi zasebnost.

Spremenite svojo teraso v najlepši prostor za preživljanje prostega časa

Terasa je v toplejšem delu leta najbolj priljubljen prostor za preživljanje prostega časa. Ustrezno senčilo vam zagotavlja, da je bivanje na njej prijetno in varno tudi v vročih poletnih dneh. Tende ROLTEK so trajna rešitev senčenja za vašo teraso. Blago vam nudi tudi 90 - 100% zaščito pred UV žarki. Včasih na terasi ne potrebujete samo sence, ampak tudi zaščito pred pogledi. V ta namen tendo lahko dopolnite s horizontalnim senčilom.

Kasetne tende

Kasetna tenda s svojimi elegantnimi linijami nudi varno senco za vsako teraso ali balkon. V odprtem stanju vas ščiti pred soncem in UV žarki, v zaprtem stanju pa kaseta nudi popolno zaščito za blago, roke in mehanizem.

Kasetna tenda jo še posebej priporočljiva za vgradne situacije, kjer je tudi v zaprtem stanju izpostavljena padavinam - torej ni vgrajena pod balkon ali nadstrešek.

Upravljanje kasetnih tend je pri vseh tipih lahko motorno s stikalom ali daljincem, pri nekaterih modelih pa lahko tudi ročno z monokomandno ročico.

Barv konstrukcije

Maksimalna širina (cm)

UV zaščita (%)

Kasetne tende

Nekasetne tende

Nekasetne tende so klasično senčilo za vsako teraso ali balkon. Najbolj primerne so za vgradnjo na lokacije, kjer niso izpostavljene vremenskim vplivom, npr. pod balkon ali nadstrešek. Večina modelov omogoča nadgradnjo z dodatno aluminijasto strešico, ki služi kot zaščita pred dežjem, pri seriji IDEAL pa je ta celo standardno vgrajena. Na voljo je tudi izvedba s teleskopskimi rokami in posebnimi škarjastimi rokami, ki omogočajo, da je izpah tende večji od njene širine. Upravljanje tend je zelo udobno, lahko je motorno s stikalom ali daljincem, ali pa ročno z monokomando ročico.

Barv blaga

Sistemov

UV zaščita (%)

Nekasetne tende

Pergole

Pergola spremeni vašo teraso v pravo oazo za počitek. Poleg tega, da lahko zasenči površino velikosti do 28 m2, omogoča tudi dodatno vgradnjo stranskega senčenja.

Na voljo je tudi posebna izvedba pergole z zasteklitvijo, ki zagotavlja brezskrbno uživanje na terasi v vsakem vremenu.

Pergole so primerne tudi za gostinske lokale, saj zagotavljajo senco velikim površinam.

Maksimalen izpah (cm)

Sistemov

Barv konstrukcije

Pergole

Senčila za zimski vrt

Senčilo za zimski vrt poskrbi, da je v zimskem vrtu prijetno v vseh letnih časih. Na voljo so sistemi za enostavno senčenje strešnih površih, sistemi z možnostjo dodatnega podajšanja rok in sistemi, ki se s krivino prilagodijo celotni konstrukciji zimskega vrta in s tem nudijo tudi vertikalno zasenčitev. Senčila za zimski vrt imajo standardno motorno upravljanje z možnostjo avtomatizacije in nadgradnje z dodatnimi varovali.

Dizajnov

Izpah v m

UV zaščita (%)

Senčila za zimski vrt

Samostoječe tende

Samostoječa tenda spremeni vsak prostor v prijeten prostor za sedenje. Z njo lahko ustvarimo senco na svojem vrtu, ali pa zasenčimo zunanji prostor pred gostilno ali lokalom. Z enim senčilom je možno zasenčiti površino do 45m2. V zaprtem stanju je blago varno zaščiteno v kaseti ali pod strehico, zato je senčilo brez težav na prostem tudi pozimi.

Maksimalna širina (cm)

Maksimalna površina sence (m2)

UV zaščita (%)

Samostoječe tende

Daljinsko upravljanje

Terasa, balkon, zimski vrt so mesta za užitek in počitek. Pritisk na gumb naj bo dovolj, da vas objameta senca in prijeten hlad. Tenda in pametna hiša? Seveda! V sklop inteligentne inštalacije poleg ostalih senčil lahko vključite tudi tendo.

Daljinsko upravljanje

Grelci za večerni hlad

Pozabite na večerni hlad na vaši terasi. Nikoli več ne boste zaključili večernega druženja na vaši terasi zaradi hladu, saj bodo grelci poskrbeli za prijetno toploto.

Grelci za večerni hlad

Vetrnica

Lahko si privoščite še korak več in svojo tendo opremite s senzorji za sonce, veter, dež in led. Tako bo vaša tenda vedno varna pred vremenskimi spremembami, ki bi ji lahko škodili, vaša terasa pa vedno zasenčena ko bo sijalo sonce.

Vetrnica

Čudovita izbira blaga in barv

Pri izbiri tende ne gre samo za senčenje in barve. S platnom izberete tudi zaščito pred UV žarki in vročino. Barvni toni določajo naše razpoloženje in občutke. Kaj si želite doživeti? Na voljo je bogata barvna kolekcija enobarvnih, črtastih in pisanih vzorcev.

Čudovita izbira blaga in barv

Tudi za gostinstvo in lokale

Stranke so rade na svežem zraku, še posebej v toplih, sončnih dneh. Zato so gostinski lokali z zunanjimi mizami vedno bolje obiskani. Pridobite dodaten prostor za sedenje, povečajte obisk svojega lokala! Naj bo to hotelska terasa, restavracija ali kavarna - z zaščito pred soncem po vaših merah ustvarite poseben ambient, ki bo prepričal stranke, da pri vas ostanejo dlje.

Tudi za gostinstvo in lokale

POVEČAJTE UDOBJE SVOJEGA DOMA

Pritisk na gumb daljinskega upravljalnika naj bo dovolj, da vas objameta senca in prijeten hlad. Tenda in pametna hiša? Seveda! V sklop inteligentne inštalacije poleg ostalih senčil lahko vključite tudi tendo. Zakaj torej ne bi izkoristili prednosti sodobne tehnologije in si z njeno pomočjo olajšali preživljanje časa v prijetni senci?

Poleg priročnega upravljanja na daljavo boste odslej na svoji terasi uživali tudi ob hladnejših večerih. Na voljo imamo namreč grelce za tende, ki bodo poskrbeli, da vam bo ves čas toplo tudi na prostem. Če vam to še ni dovolj, naj vam zaupamo, da lahko različna senčila opremite z mini vremenskim sistemom, s pomočjo katerega bodo tudi pergole za teraso ves čas na varnem in zaščitene pred škodljivimi vremenskimi vplivi.

Poleg tega se lahko dobesedno igrate, ko izbirate različna senčila za balkone, terase in druge zunanje površine. V ponudbi imamo namreč številčne barvne tone, vzorce in kolekcije, ki vas bodo navdušile. Izberite takšne tende, pergole za teraso in senčila za balkone, da se bodo lepo ujemala s podobo vašega doma, hkrati pa vabila poglede.

Pri izbiri vam bomo z največjim veseljem pomagali. Na področju senčenja smo pravi strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami, ves čas pa spremljamo tudi novosti na trgu in svojo ponudbo redno dopolnjujemo tako, da lahko zadovoljimo tudi najzahtevnejše stranke. Najboljša stranka je namreč zadovoljna stranka in tega se zavedamo tudi mi. Dovolite nam, da skupaj ustvarimo popoln dom za vas in vaše bližnje.

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Avtomatizirajte svoje tende

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.