Rolo komarniki

Različni tipi rolo komarnikov ROLTEK vas bodo prepričali s svojimi številnimi prednostmi. So fleksibilni pri uporabi, inovativni v tehnologiji in izdelani v modernem dizajnu.

Komarnik, takrat ko ga potrebujete.

Rolo komarniki se podobno kot roleta navijejo v posebno omarico, kjer ostanejo zaščiteni pred vremenskimi vplivi in skriti pred pogledi, ko jih ne uporabljate. Vodila imajo vstavljeno ščetko, ki garantira stabilnost mrežice tudi v vetru. Standardno vgrajena zavora skrbi za počasno samodejno navijanje komarnikov in  preprečuje poškodbe, ki bi lahko nastale zaradi nenadnega hitrega dviga komarnika.

Pred mrčesom ste lahko varni tudi v mansardnih stanovanjih, saj imamo rešitev tudi za strešna okna.

ROLO KOMARNIK ZA Klasična okna

Rolo komarniki so odlična rešitev za klasična okna, sploh če pri njih kdaj posegate navzven, saj se enostavno z eno potezo pospravijo v omarico. Ta komarnik ščiti pred vremenskimi vplivi tudi v hladnejšem delu leta, ko komarnika ne potrebujete. Omarica, vodila in zaključna letev so izdelani iz prašno barvanega aluminija, mrežica pa iz steklenih vlaken. Ročno upravljanje s klik sistemom je izjemno enostavno, vgrajena zavora pa zagotavlja, da se komarnik v omarico navije z optimalno hitrostjo, kar preprečuje poškodbe.

Tipi mrežic

Maksimalna širina (cm)

Standardnih barv

Klasični

Rolo komarnik za strešna okna

Rolo komarniki za strešna okna so učinkovita zaščita pred mrčesom. Komarnik se zmontira znotraj na okno in omogoča enostavno in varno odpiranje in zapiranje tako komarnika kot tudi okna.

Če želite strešno okno očistiti, se rolo komarnik enostavno iztakne z ročkami. Okno nato lahko enostavno vrtite, da ga lahko očistite iz vseh strani.

Višina omarice (mm)

Maksimalna višina (cm)

Barv po naročilu

Za strešna okna

Elektro rolo komarniki

Udobno upravljanje in zaščita pred mrčesom za velike panoramske stene - to vam nudijo elektro rolo komarniki. Elektro rolo komarniki so na voljo v dveh izvedbah - klasični tip ER.1 in XXL z zip tehnologijo ER.2. Oba sistema imata standardno motorno upravljanje s stikalom, po želji pa lahko tudi z daljincem. Omarica sistema ER.1 je dimenzije 70 x 70 mm, pri sistemu ER.2 pa 100 x 100 mm.

Zip tehnologija vodil sistema ER.2 zagotavlja visoko stabilnost mrežice tudi v vetru.

Maksimalna širina (cm)

Maksimalna višina (cm)

Velikost omarice (mm)

Elektro rolo

Klik sistem odpiranja

Enostaven sistem odpiranja - komarnik fiksiramo v spodnjem položaju z enostavnim potiskom zaključne letve navzdol. Na enak sistem komarnik tudi sprostimo.

Klik sistem odpiranja

Enostaven poteg navzdol

Za lažje upravljanje komarnika se na zaključni letvi nahaja pomična perlasta verižica, s pomočjo katere komarnik enostavno potegnete navzdol, tudi če je okno višje.

Enostaven poteg navzdol

Poseben sistem za polkna

S skrbno načrtovanim razvojem smo izdelali sistem rolo komarnika s posebnimi vodili, ki omogočajo vgradnjo na okna s polkni ali pod omet.

Poseben sistem za polkna

Podometna izvedba

Si želite na oknu samo komarnik, pri tem pa si želite, da omarica in vodila ne bi bili vidni? ROLTEK vam omogoča tudi to. Posebna izvedba podometnega rolo komarnika se lahko v celoti skrije v fasado.

Podometna izvedba

Različni tipi mrežic

Za uresničitev različnih želja in potreb ljudi je na voljo več različnih komarniških mrežic. Mrežice ROLTEK so izdelane iz najboljših materialov, so stabilne in imajo dolgo življenjsko dobo.

Različni tipi mrežic

Popolno tesnjenje s ščetko

Ščetke v stranskih vodilih preprečujejo, da bi komarniška mrežica v primeru vetra izpadala iz vodil. Ščetka v zaključni lameli pa lahko tesni proti oknu ali okenski polici in tako preprečuje žuželkam, da bi kjerkoli našle pot v vaš dom.

Popolno tesnjenje s ščetko

XXL elektro rolo komarniki

Z elektro rolo komarniki lahko dosežete zaščito pred mrčesom tudi za velike panoramske stene. Izvedba je možna kar do 400 cm širine ali višine.

XXL elektro rolo komarniki

Daljinsko upravljanje elektro rolo komarnikov

Elektro rolo komarnike lahko upravljate z daljincem od kjerkoli v vašem domu.

Daljinsko upravljanje elektro rolo komarnikov

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.