Rolete

Rolete ROLTEK so dovršeni sistemi, po želji lahko tudi popolnoma avtomatizirani. Ščitijo vas pred poletno vročino, hrupom, pogledi od zunaj, vlomom in preprečujejo izgubo toplote skozi okna.

Če si ogledujete rolete, cena zanje ne more biti vnaprej natančno določena, saj nudimo številne različice rolet, poleg tega se posamezni izdelki prilagodijo vašim željam in razmeram vašega doma. V vsakem primeru ste lahko prepričani, da gre v primeru izbire kvalitetnih rolet za dolgoročno investicijo, ki je ne boste obžalovali, ampak boste kaj kmalu uvideli, da je vaše bivanje doma kar naenkrat postalo bolj udobno, sproščeno, zasebno in varčno. Rolete se namreč ponašajo s številnimi pozitivnimi lastnosti, med katerimi je preprosto treba izpostaviti kvalitetno senčenje oziroma popolno zatemnitev notranjih prostorov, učinkovito zaščito pred radovednimi pogledi, škodljivimi sončnimi žarki in različnimi vremenskimi vplivi, ter, seveda, kakovostno toplotno in zvočno izolacijo.

Rolete so vam pri nas na voljo v več različicah, vsaka od njih je izdelana v prav posebne namene. Izbirate lahko med predokenskimi, nadokenskimi, poševnimi roletami in roletami za strešna okna. Če vas torej zanimajo rolete, cena zagotovo je odvisna tudi od tega, katero vrsto rolete boste izbrali. Seveda bo izbira odvisna tudi od tega, kakšne možnosti nudijo razmere na terenu. Če v izbiro niste povsem prepričani, nam dovolite, da vam svetujemo in pomagamo izbrati res tisto najboljše za vaš dom. Naše rolete so izdelane invididualno, kar pomeni, da jih lahko v veliki meri prilagodimo vašim željam, videzu vašega doma, vašim potrebam po funkcionalnosti in dodatnim možnostim, ki bodo poskrbele, da bodo vaše nove rolete (cena se določi individualno) zasijale tako, kot si tudi zaslužijo.

Rolete

Visoka prilagodljivost in individualen dizajn

Predokenske rolete

Idealne za zaključene objekte

Lep izgled in visoka izolativnost z roko v roki

Nadokenske rolete

Izboljšanje udobja bivanja in izjemna klima v prostoru

Učinkovito senčenje oken neobičajnih oblik

Poševne rolete

Senčenje oken nepravilnih oblik

Najboljša zaščita za vsak položaj oken

Rolete za strešna okna

Regulacija klime v prostoru, zaščita pred vročino, hrupom in senčenje

Kreativnost nima meja.

Barve in oprema

Ko individualnost sreča funkcionalnost

PREDNOSTI

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Prihranite do 30% energije

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.