Barve in oprema

Bodite individualni!

Kreativnost nima meja.

V ROLTEKu za izdelavo produktov uporabljamo samo materiale najvišje kakovosti. Naš cilj je, da strankam ponudimo samo izdelke najvišjega ranga kvalitete. Glavni material, ki ga uporabljamo, je aluminij. Ta je vedno prašno barvan, zato ne zbledi in nikoli ne potrebuje ponovnega barvanja. Izbirate lahko v odtenkih iz obsežne RAL lestvice in drugih barvnih kart. ROLTEK omogoča skoraj vse!

Možnosti upravljanja

Izbirajte med različnimi načini upravljanja za vaše nove zunanje žaluzije ROLTEK.

Daljinec

udobno upravljanje kjerkoli v stanovanju

STIKALO

enostavno upravljanje s pritiskom na gumb

Inteligentno

upravljanje s pametnim telefonom

Monokomanda

omogoča naknadno nadgradnjo na motor

Različne rešitve daljinskega upravljanja

S sodobnim daljinskim upravljanjem lahko enostavno krmilite senčila od kjerkoli v hiši. Višja kakovost bivanja je na voljo z enostavnim pritiskom na tipko. Poleg preprostega upravljanja ima daljinski pogon tudi lepotno funkcijo. Linije okna namreč ostanejo brezhibne, saj ob oknu ni palice.

Različne rešitve daljinskega upravljanja

Avtomatika za sonce in veter

Svoje ROLTEK zunanje žaluzije lahko opremite z avtomatsko senzoriko, ki v primeru zelo močnega vetra žaluzije samodejno pospravi. Istočasno senzor meri tudi moč sončnih žarkov in ob določeni vrednosti žaluzije premakne v želeni položaj.

Avtomatika za sonce in veter

TAHOMA Smart Home

Ste si tudi vi vedno želeli, da bi lahko svoje rolete ali žaluzije pomikali s telefonom oz. računalnikom? S sistemom TAHOMA Smart Home si lahko upravljanje senčil preko interneta omisli praktično vsak. Za uspešno upravljanje senčil preko interneta potrebujete rolete ROLTEK z daljinskimi motorji, dostop do interneta in modem.

TAHOMA Smart Home

Barve za vaš dom

Dizajn lamel

Lamele zunanjih žaluzij HERO so na voljo v obliki P in S. Njihov dizajn je narejen tako, da zagotavlja maksimalno temnenje in usklajen izgled objekta ob kombiniranju žaluzij in rolet na enem objektu. Lamela P je zaradi svoje edinstvene oblike tudi zaščitena s patentom.

Dizajn lamel

Pestra izbira standardnih barv

Lamele HERO so standardno na voljo v 10 modernih barvnih odtenkih. Za večja naročila je možna izdelava tudi v drugi barvi po vaši izbiri.

Pestra izbira standardnih barv

Prašno barvani aluminij

Maske, vodila in zaključne lamele so izdelane iz prašno barvanega aluminija in so na voljo v 8 barvah in barvah po naročilu. Vsi aluminijasti deli so prašno barvani, zato barva ne zbledi in ponovno barvanje ni nikoli potrebno.

Prašno barvani aluminij

8 standardnih barv in bogata izbira barv po izbiri

ROLTEK vam zagotavlja, da bo vaš objekt videti enoten, tudi če si izberete različne tipe senčil. Za vsa senčila je namreč na voljo enotnih 8 standardnih barv za omarico in vodila. Če med njimi ne najdete barve po svojem okusu, vam izdelke z veseljem individualno pobarvamo v poljuben odtenek. Na izbiro je več kot 220 drugih barvnih odtenkov.

8 standardnih barv in bogata izbira barv po izbiri

SISTEM VODIL ZA INTEGRIRANO STEKLENO OGRAJO (INSO)

Eno vodilo za senčilo in stekleno ograjo. Opcijsko tudi za integriran komarnik.

INOVATIVNA REŠITEV ZA FRANCOSKE BALKONE

ROLTEK s svojo inovativno rešitvijo nudi vse v enem za francoske balkone. Zagotovljena je maksimalna varnost, istočasno pa čiste linije objekta in nemoten pogled skozi okno.

Vodila zunanje žaluzije so izdelana tako, da imajo dodaten utor za stekleno ograjo, v katerega se vstavita dva stekla debeline 8 mm. Steklo se v utor vgradi tako, da sistem nudi senčilo in ograjo v enem, poleg tega pa ima tudi možnost integriranega komarnika.

INOVATIVNA REŠITEV ZA FRANCOSKE BALKONE

ZA PREDOKENSKE IN NADOKENSKE SISTEME

Sistem INSO je na voljo za vse predokenski sistem zunanjih žaluzij HERO.1X nadokenski sistem HERO.5.

Predstavlja edino certificirano tovrstvo rešitev v Sloveniji in ustreza normi DIN 18008-4, kategorija A.

ZA PREDOKENSKE IN NADOKENSKE SISTEME

MOŽNOST VGRADNJE INTEGRIRANEGA KOMARNIKA

Pri izvedbi v sistem HERO.1X je možna tudi vgradnja integriranega rolo komarnika, ki sega do višine steklene ograje in tesni na njo.

Sistem INSO lahko poteka tudi samo po delu okna ali pa je izdelan iz dveh delov. Za več informacij se obrnite na našo prodajno ekipo, ki vam bo z veseljem svetovala.

MOŽNOST VGRADNJE INTEGRIRANEGA KOMARNIKA

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.