Barve in oprema

Bodite individualni!

Kreativnost nima meja.

V ROLTEKu za izdelavo produktov uporabljamo samo materiale najvišje kakovosti. Naš cilj je, da strankam ponudimo samo izdelke najvišjega ranga kvalitete. Glavni material, ki ga uporabljamo, je aluminij. Ta je vedno prašno barvan, zato ne zbledi in nikoli ne potrebuje ponovnega barvanja. Izbirate lahko v odtenkih iz obsežne RAL lestvice in drugih barvnih kart. ROLTEK omogoča skoraj vse!

Prašno barvani aluminij

Okvirji, vodila in zaključne letve komarnikov ROLTEK so izdelani iz aluminija in dobavljivi v pestri barvni kolekciji RAL barvne lestvice in drugih barvah. Vsi aluminijasti deli so prašno barvani, zato barva ne obledi in ponovno barvanje ni nikoli potrebno.

Prašno barvani aluminij

Obstojnost v vsakem vremenu

Komarniške mrežice so izdelane iz steklenih vlaken, poliestra ali jekla. Mrežica je zelo stabilna in odporna na vremenske vplive.

Obstojnost v vsakem vremenu

8 standardnih barv in bogata izbira barv po izbiri

ROLTEK vam zagotavlja, da bo vaš objekt videti enoten, tudi če si izberete različne tipe senčil. Za vse komarnike kot tudi senčila je namreč na voljo enotnih 8 standardnih barv za omarico in vodila. Če med njimi ne najdete barve po svojem okusu, vam izdelke z veseljem individualno pobarvamo v poljuben odtenek. Na izbiro je več kot 220 drugih barvnih odtenkov.

8 standardnih barv in bogata izbira barv po izbiri

Izbira prave mrežice

Fiberglas mrežica

Prepričajte se v kakovost naše standardne fiberglas mrežice iz steklenih vlaken. Ta vlakna zagotavljajo stabilnost, optimalno napetost in odpornost na vremenske vplive. Mrežica se ne trga in se enostavno čisti z vodo.

Fiberglas mrežica

TRANSPATEC

Transpatec je patentirana mrežica, ki je praktično nevidna in kljub temu, da je tkana še gosteje kot standardna mrežica, omogoča do 140% boljše zračenje.

TRANSPATEC

Transpatec mikro tkanje

Transpatec mikro tkanje je nova komarniška mrežica, ki združuje lastnosti mrežice Transpatec in Polltec. Njene drobne odprtine zadržijo tudi najmanjše insekte, obenem pa zadrži 90% cvetnega prahu. Pri tem pa je odprtost površine celo za 5% boljša kot pri standardni mrežici.

Transpatec mikro tkanje

POLLTEC

Polltec mrežica je rešitev za vas, če vas muči alergija na cvetni prah. Poleg insektov namreč zunaj zadrži do 99% cvetnega prahu. Za razliko od običajnih mrež proti cvetnemu prahu nudi Polltec bistveno boljšo zračnost in pogled navzven.

POLLTEC

Mrežica za mačke

Mrežica za mačke je namenjena predvsem imetnikom hišnih ljubljenčkov, ki radi praskajo komarnik. Je 7x bolj odporna proti strganju kot standardna fiberglas mrežica. Priporočamo v kombinaciji s prehodom za mačke in pse.

Mrežica za mačke

Jeklena mrežica

Jeklena mrežica je še posebej primerna za kuhinje in kleti. Je namreč zelo trpežna in enostavna za čiščenje.

Jeklena mrežica

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.