Barve in oprema

Bodite individualni!

Kreativnost nima meja.

V ROLTEKu za izdelavo produktov uporabljamo samo materiale najvišje kakovosti. Naš cilj je, da stankam ponudimo samo izdelke najvišjega ranga kvalitete. Glavni material, ki ga uporabljamo, je aluminij. Ta je vedno prašno barvan, zato ne zbledi in nikoli ne potrebuje ponovnega barvanja. Izbirate lahko v odtenkih iz obsežne RAL lestvice in drugih barvnih kart. ROLTEK omogoča skoraj vse!

Možnosti upravljanja

Izbirajte med različnimi načini upravljanja za vaše nove rolete ROLTEK.

Daljinec

udobno upravljanje kjerkoli v stanovanju

TRAK

omogoča naknadno nadgradnjo na motor

MONOKOMANDA

omogoča naknadno nadgradnjo na motor

STIKALO

enostavno upravljanje s pritiskom na gumb

INTELIGENTNO

upravljanje s pametnim telefonom

Avtomat za trak v treh barvah

Pestra izbira na vseh področjih. Upravljanje s trakom je najbolj osnoven način upravljanja. Na voljo je v treh različnih barvah.

Avtomat za trak v treh barvah

Različne rešitve daljinskega upravljanja

S sodobnim daljinskim upravljanjem lahko enostavno krmilite senčila od kjerkoli v hiši. Višja kakovost bivanja je na voljo z enostavnim pritiskom na tipko. Poleg preprostega upravljanja ima daljinski pogon tudi lepotno funkcijo. Linije okna namreč ostanejo brezhibne, saj ob oknu ni nobenega traku ali palice.

Različne rešitve daljinskega upravljanja

Varnostni motorji ROLTEK

Naši žični in daljinski motorji imajo standardno vgrajeno dvojno varnostno funkcijo. Na os so pritrjeni z glidi. Njihova funkcija je, da spuščeno roleto trdno stisnejo proti okenski polici, tako da je plašč nemogoče nasilno dvigniti. Poleg tega imajo vgrajeno zaščito pred naletom na oviro. Če roleta med pomikanjem naleti na oviro, se nemudoma ustavi. Vaše rolete in družina so varni pred poškodbami.

Varnostni motorji ROLTEK

TAHOMA Smart Home

Ste si tudi vi vedno želeli, da bi lahko svoje rolete ali žaluzije pomikali s telefonom oz. računalnikom? S sistemom TAHOMA Smart Home si lahko upravljanje senčil preko interneta omisli praktično vsak. Za uspešno upravljanje senčil preko interneta potrebujete rolete ROLTEK z daljinskimi motorji, dostop do interneta in modem.

TAHOMA Smart Home

Barve za vaš dom

Aluminijaste lamele

Aluminijaste lamele, polnjene z izolativno poliuretansko peno so trdne, stabilne in odporne na vremenske vplive. Barva lamel je odporna na UV žarke in druge vremenske vplive, zato ostane nespremenjena več desetletij. Na voljo so v 21 modernih barvnih odtenkih, med katerimi boste zagotovo našli pravi odtenek za vaš objekt.

Aluminijaste lamele

Aluminijaste lamele Protect

Za še večjo varnost in stabilnost priporočamo izbiro varnostnih lamel Protect. Te so polnjene s še bolj trdno peno, zato jih je nemogoče ukriviti. Kljub svoji trdnosti pa so lamelni plašči lahki. Aluminijasti profili so odporni na vse učinke vremenskih vplivov. Prašno barvana površina ohranja svež videz tudi več desetletij.

Aluminijaste lamele Protect

PVC lamele

Profili rolet ROLTEK so izdelani iz trajnih materialov. PVC lamele so izdelane iz večkomornih profilov, zato zrak v komorah igra funkcijo toplotnega izolatorja. PVC lamele so na voljo v dveh različnih dimenzijah in 6 barvah.

PVC lamele

Barve za omarice, vodila in zaključne letve

ROLTEK vam zagotavlja, da bo vaš objekt videti enoten, tudi če si izberete različne tipe senčil. Za vsa senčila je namreč na voljo enotnih 8 standardnih barv za omarico, vodila in zaključno letev. Če med njimi ne najdete barve po svojem okusu, vam izdelke z veseljem individualno pobarvamo v poljuben odtenek. Na izbiro je več kot 220 drugih barvnih odtenkov.

Barve za omarice, vodila in zaključne letve

SISTEM VODIL ZA INTEGRIRANO STEKLENO OGRAJO (INSO)

Eno vodilo za senčilo in stekleno ograjo. Opcijsko tudi za integriran komarnik.

INOVATIVNA REŠITEV ZA FRANCOSKE BALKONE

ROLTEK s svojo inovativno rešitvijo nudi vse v enem za francoske balkone. Zagotovljena je maksimalna varnost, istočasno pa čiste linije objekta in nemoten pogled skozi okno.

Vodila rolete so izdelana tako, da imajo dodaten utor, v katerega se vgradi stekleno ograjo. Uporabita se dva kaljena stekla debeline 8 mm (skupna debelina ograje 16 mm). Steklo se v utor vgradi tako, da sistem nudi senčilo in ograjo v enem, poleg tega pa ima tudi možnost integriranega komarnika.

INOVATIVNA REŠITEV ZA FRANCOSKE BALKONE

ZA PREDOKENSKE IN NADOKENSKE SISTEME

Sistem INSO je na voljo za vse predokenske roletne sisteme in nadokenski sistem PURO 2.XR.

Predstavlja edino certificirano tovrstvo rešitev v Sloveniji in ustreza normi DIN 18008-4, kategorija A.

ZA PREDOKENSKE IN NADOKENSKE SISTEME

MOŽNOST INTEGRIRANEGA KOMARNIKA

Sistem nudi tudi možnost vgradnje integriranega rolo komarnika, ki sega do višine steklene ograje in tesni na njo.

Sistem INSO lahko poteka tudi samo po delu okna ali pa je izdelan iz dveh delov. Za več informacij se obrnite na našo prodajno ekipo, ki vam bo z veseljem svetovala.

MOŽNOST INTEGRIRANEGA KOMARNIKA

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.