Rolo garažna vrata

Garažna vrata ROLTEK so izdelana s poudarkom na trajnosti, varnosti in estetiki. Vrata izdelamo iz aluminija točno po meri vaše odprtine, njihov dizajn pa zagotavlja usklajen izgled na objektu z roletami. Standardno motorno daljinsko upravljanje lahko nadgradite s krmiljenjem preko pametnega telefona.

Rolo garažna vrata so primerna za vse vrste garaž, še posebej pa so priljubljena tam, kjer je garaža s prostorom precej omejena ali pa bi radi kako drugače izkoristili prostor v njej. Rolo vrata so namreč nameščena tako, da se elegantno navijajo v omarico na stropu in vam tako omogočajo maksimalen izkoristek prostora. Če temu dodamo še nekaj naprednih funkcij in eleganten videz, ki bo odlično dopolnil podobo vašega doma, pa sploh ni več dileme - rolo garažna vrata so naravnost vrhunska izbira!

Prihranek prostora na najvišjem nivoju

Z rolo vrati ROLTEK dobite več kot le prostor za avto. Parkirate lahko tik ob vratih in s tem pridobite na prostoru. Vrata se navijejo v omarico, ki je nameščena pred garažo ali v njej. S tem boste prostor pod stropom lahko izkoristili za shranjevanje stvari, ki jih ne želite imeti v hiši. Rolo vrata lahko vgradimo v skoraj vsako garažo, saj omogočajo različne načine pritrditve. Montaža je možna zunaj ali znotraj objekta, kar pomeni, da so res prilagodljiva in se lahko krasno zlijejo z okolico ne glede na to, kakšne značilnosti ima objekt.

Na voljo imamo dve različici. Rolo vrata Rolento delujejo na podoben način kot rolete, saj se elegantno navijejo v omarico. Ta vam je na voljo v dveh različnih dimenzijah, omarico pa se lahko vgradi tako v garažo kot zunaj nje. Takšna rolo garažna vrata so opremljena z daljinskim upravljanjem, seveda pa imajo tudi možnost ročnega upravljanja. V kolikor je pod njimi kakšna ovira, se njihovo zapiranje samodejno zaustavi, so pa tudi posebej zaščitena pred morebitnimi nepovabljenimi gosti. Rolo vrata pa lahko dobite tudi v izvedbi tipa B3 / F1, ki ima nekoliko večjo omarico in s tem omogoča zaprtje še večjih odprtin. Vsa naša rolo garažna vrata so izredno stabilna in močna, vgrajeno imajo vse potrebno za kar najboljšo zaščito, seveda pa imate tudi v tem primeru dokaj proste roke pri izbiri določenih komponent.

Rolento

Garažna rolo vrata ROLENTO za vgradnjo potrebujejo zelo malo prostora v vaši garaži. Sistem se navija v omarico iz aluminija na podoben princip kot rolete. Omarica je na voljo v dveh dimenzijah - 250 ali 300 mm. Vgradnja omarice in vodil se lahko izvede v garažo, na zunanjo stran garaže ali v špaleto.

Vrata imajo standardno motorno daljinsko upravljanje, opcijsko s sistemom za ročno odpiranje ob izpadu električne energije in varovalom pred naletom na oviro. Ponašajo se z dvodelnimi vodili, ki zagotavljajo jasne linije, brez vidnih vijakov in posebno aretiranje, ki naredi iztrganje lamel in vodil praktično nemogoče.

Velikosti omarice

Tipi lamel

Maksimalna širina (cm)

Rolento

Garažna vrata tip B3 / F1

Garažna rolo vrata za vgradnjo potrebujejo zelo malo prostora v vaši garaži. Sistem B3 je v večini lastnosti enak sistemu ROLENTO, saj se navija v omarico iz aluminija. Razlikuje se v večji omarici (400 cm) in posledično izvedbi v še večjih dimenzijah. Vodila sistema B3 so enodelna, izjemno stabilna in močna.

Sistem F1 pa ima odprt navijalni sistem, zato je primeren za vgradnjo v garažo.

Vrata imajo standardno motorno daljinsko upravljanje, opcijsko s sistemom za ročno odpiranje ob izpadu električne energije in varovalom pred naletom na oviro.

Maksimalna širina (cm)

Tipa lamel

Barv lamel

B3/F1

Možnosti upravljanja

Daljinsko upravljanje

še več udobja in svobode

Kodirna tipkovnica

Popolna zaščita pred vlomilci

Odpiranje s ključ stikalom

Odpiranje in zapiranje s ključem

Več prostora

Rolo vrata garantirajo odličen izkoristek prostora, saj ostane celoten prostor na dvorišču prost. Parkirate lahko tik ob vratih.

Več prostora

Maksimalna kakovost

Garažna vrata ROLTEK so izdelana po vaših merah in prilagojena vaši vgradni situaciji. Montaža je hitra in čista. Vsi sestavni deli so izdelani iz visokokakovostnega aluminija, ki je odporen na korozijo, zato je garantirana dolga življenjska doba. Vzdrževanje in čiščenje vrat je zelo enostavno.

Maksimalna kakovost

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Vsi naši alu profili so iz dvostenskega valjanega aluminija in napolnjeni z okolju prijazno peno, kar jim zagotavlja visoko stabilnost, izolativnost in dolgo življenjsko dobo. Individualnost vaše garaže lahko poudarite tudi z vgradnjo posebnih vrst lamel. Svetlobne lamele omogočajo naraven prehod svetlobe v garažo. Na voljo so tudi zračne lamele, ki omogočajo naravno zračenje garaže in okrasne lamele, ki povečujejo stabilnost in omogočajo barvanje v celotni RAL lestvici.

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Neštete barve možnosti

Z rolo vrati ROLTEK je na voljo mnogo barvnih kombinacij. Vodila in omarica so na voljo v 4 standardnih barvah, lamele pa v 15 modernih odtenkih. Opcijsko lahko omarico in vodila izbirate tudi med preko 220 barvnih odtenkov RAL lestvice in drugimi barvnimi odtenki.

Neštete barve možnosti

Dvodelna vodila

Dvodelna vodila ROLENTO zagotavljajo visoko varnost pred vlomom za vašo garažo. Po končani montaži zaradi dvodelnih vodil ni vidnih vijakov, v kombinaciji s posebnim aretiranjem lamel pa je plašč nemogoče iztrgati iz vodil.

Dvodelna vodila

Dodatne funkcije naredijo razliko

Kljub standardnemu motornemu upravljanju ni skrbi za odpiranje v primeru izpada električne energije. Vrata so opremljena s sistemom za odpiranje z monokomandno ročico. Sistem se lahko nahaja na omarici (NHK) ali na vodilu v višini rok (INB).

Dodatne funkcije naredijo razliko

Prepričljiva varnost sistema

Pri garažnih vratih ROLTEK je varnost na prvem mestu. Vsa vrata so opremljena (ali imajo to možnost) z varovali pred naletom na oviro. Tako ste lahko brez skrbi, če se otroci igrajo okrog vrat ali pod njimi pustijo svoje igrače. Vrata se bodo pred oviro nemudoma ustavila in se dvignila nazaj.

Prepričljiva varnost sistema

Popolna varnost pred vlomom

Z garažnimi vrati ROLTEK je poskrbljeno za varnost vaše garaže. Plašč je na motor vrat pritrjen s profili, ki onemogočajo nasilno dviganje lamelnega plašča. Dvodelna vodila zagotavljajo, da po končani montaži ni vidnih vijakov, zato jih je nemogoče odmontirati iz objekta. Posebno ROLENTO aretiranje pa zagotavlja, da je lamele nemogoče iztrgati iz vodil.

Vse to in še več vam nudijo naša rolo vrata, ki so sinonim kakovosti in dolge življenjske dobe. Stopite v stik z nami, skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vašo garažo. Naši izdelki so certificirani, z zagotovljeno garancijo, ena od največjih prednosti naših izdelkov pa je zagotovo tudi dejstvo, da jih prilagodimo vašim željam in potrebam, tako da si lahko pri nas zagotovite karseda personalizirane izdelke.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.