Drsni komarniki

Drsni komarniki ROLTEK so namenjeni predvsem velikim odprtinam kot so dvižna drsna vrata, zimski vrtovi ali vrata za na balkon oz. teraso. 

Harmonija udobja in dizajna

Drsni komarniki so namenjeni zaščiti prehodov na balkon ali teraso. Vgradi se jih lahko na vsa vrata kjer je na voljo prostor za pomikanje vrat levo ali desno. Drsni komarniki so na voljo tudi v dvojni in trojni izvedbi, zato omogočajo zaščito zelo širokih površin.

Drsni komarniki

Elegantni drsni komarniki ROLTEK se večinoma uporabljajo za velike odprtine, kot so npr. panoramske stene, zimski vrtovi in prehodi na balkon oz. teraso. Možna je izvedba enokrilnih, dvokrilnih in trokrilnih sistemov. Za vgradnjo potrebujejo zelo malo globine, zato se jih večkrat kombinira z večjimi roletami in zunanjimi žaluzijami. Ker je možna izdelava velikih dimenzij brez vmesnih prečk, je jasen pogled navzven zagotovljen. Upravljanje drsnih komarnikov je izjemno enostavno s preprostim pomikanjem krila levo ali desno. Za še več možnosti upravljanja pa so na voljo tudi ročaji ali profil za odpiranje z nogo.

Tipov mrežic

Maksimalna širina krila (cm)

Maksimalna višina krila (cm)

Drsni komarniki

Tiho delovanje in dolga življenjska doba

Komarniško krilo se pomika po tirni s koleščkom s krogličnimi ležaji, ki zagotavlja tiho in lahkotno pomikanje komarnika.

Tiho delovanje in dolga življenjska doba

Različni tipi mrežic

Za uresničitev različnih želja in potreb ljudi je na voljo več različnih komarniških mrežic. Mrežice ROLTEK so izdelane iz najboljših materialov, so stabilne in imajo dolgo življenjsko dobo.

Različni tipi mrežic

Velike dimenzije brez prečke

Možna je izdelava velikih dimenzij brez vmesne prečke. To zagotavlja eleganten izgled na objektu, lahko pa se zgodi, da uporabnik komarnika ne vidi in se nehote vanj zaleti. V ta namen nudimo posebne nalepke v obliki ptička.

Velike dimenzije brez prečke

Profil za odpiranje z nogo

Drsni komarniki ROLTEK omogočajo odpiranje v obe smeri brez uporabe rok. Posebno polnilo z utorom za odpiranje z nogo se nahaja v spodnjem delu komarnika. Za mehko zastavitev krilna na končni točki pa poskrbi zavorna v tirnicah.

Profil za odpiranje z nogo

Vogalne ojačitve za visoko stabilnost

Za brezhibno delovanje drsnih komarnikov je pomembno, da je okvir stabilen. Zato je v vse vogale krila vstavljen večkomorni kovinski ojačitveni profil. Komarniki so stabilni tudi pri večji dimenziji in tudi brez uporabe prečk.

Vogalne ojačitve za visoko stabilnost

XXL drsni komarniki

Z drsnimi komarniki lahko zaščitite tudi zelo velike odprtine. Možna je izvedba do 240 x 350 cm na drsno krilo, skupna dimenzija pri trojni izvedbi pa 580 x 350 cm.

XXL drsni komarniki

Možnost vgradnje prehoda za mačke in pse

Odlična rešitev za ljubitelje živali - v drsne in krilne komarnike je možno vgraditi prehod za mačke ali manjše pse. Vaš hišni ljubljenček bo imel prost prehod, vi pa boste zaščiteni pred nadležnim mrčesom. Na voljo je tudi namenska mrežica, ki je posebno odporna proti praskanju.

Možnost vgradnje prehoda za mačke in pse

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.