Nadokenske zunanje žaluzije

Z montažo neposredno nad okno postane ta tip zunanjih žaluzij skoraj neviden.

idealno za novogradnje

Nadokenske zunanje žaluzije HERO se uporabljajo pri zasebni in komercialni gradnji predvsem za novogradnje. Povežejo se z oknom in vgradijo v odprtino skupaj z njim kot en element. Zaradi te lastnosti so kasneje skoraj nevidne na objektu. Nadokenska omarica iz poliuretanske pene ima najvišji izolativni faktor na tržišču, zato so priljubljene pri nizkoenergijski gradnji. Sisteme je možno dodatno opremiti z integriranimi komarniki in motornim pogonom.

Nadokenske zunanje žaluzije HERO.5/.5X

Če gradite nov objekt, vas bo navdušil  nadokenski sistem zunanjih žaluzij HERO.5/.5X. Gre za sistem z omarico iz poliuretanske pene z vrhunskimi izolativnimi lastnostmi.

Sistem HERO.5/.5X je najenostavnejši način za kombiniranje rolet in zunanjih žaluzij na istem objektu, saj se lahko za vsako okno posebej odločimo ali bomo v omarico vgradili roleto ali zunanjo žaluzijo. HERO.5/.5X vam zagotavlja maksimalno udobje, saj z opcijo integriranega komarnika omogoča tudi zaščito pred insekti.

Omarico sistema HERO.5/.5X odlikuje visoka izolativna vrednost (U=0,39 W/m2K) in posebna obdelava površine. Omogoča optimalno vgradnjo brez predhodne obdelave omarice za nanos fasade in notranjega ometa. Vgradi se jo nad okno istočasno z oknom. Servisiranje je enostavno iz zunanje strani.

W/m2K Toplotna prehodnost

Servisna odprtina (mm)

Barv lamel

HERO.5/.5X

Integrirani komarniki

Integrirani komarniki ROLTEK so v primeru, da želite optimalno senčenje in popolno zaščito pred mrčesom prava izbira! Z njihovo pomočjo lahko nadležnemu mrčesu preprečite prehod v vaš dom z eno samo potezo. Če komarnika v hladnem delu leta ne potrebujete, se enostavno navije v omarico, kjer je popolnoma skrit. Vgradnja je možna takoj ali naknadno v predpripravljeno omarico. Na voljo so 3 tipi mrežic.

TRAJNA REŠITEV ZAŠČITE PRED INSEKTI

ROLTEK vam nudi največjo izbiro pri zaščiti pred mrčesom za različne namene.

3 različni tipi mrežic

Rešitev za vsako situacijo!

Nevpadljivo

za vašo žaluzijo

Udobno

s potegom

Udobno

s klik sistemom

Maksimalno temnenje

Zunanje žaluzije HERO so oblikovane tako, da zagotavljajo maksimalno zatemnitev. Zatemnitev je podobna kot pri roletah, zato bo vaš spanec miren tudi, če se boste za njih odločili v spalnih prostorih. Oglejte si jih v živo v našem salonu in se prepričajte na lastne oči.

Maksimalno temnenje

Roletam podoben videz

HERO lamele so namensko oblikovane tako, da v zaprtem stanju spominjajo na videz rolet. Kombiniranje obeh tipov senčil na enem objektu še nikoli ni bilo tako elegantno. Zasenčite vsak prostor s senčilom, ki najbolje izpolnjuje bivalne potrebe.

Roletam podoben videz

DIZAJN LAMEL

Lamele zunanjih žaluzij HERO so na voljo v obliki P in S. Njihov dizajn je narejen tako, da zagotavlja maksimalno temnenje in usklajen izgled objekta ob kombiniranju žaluzij in rolet na enem objektu. Lamela P je zaradi svoje edinstvene oblike tudi zaščitena s patentom.

DIZAJN LAMEL

Ena omarica za žaluzije in rolete

V spalnicah si želimo popolne teme, medtem ko bi v bivalnih prostorih morda raje imeli več možnosti nastavitve vpada svetlobe. Omarica PURO 2.XR iz poliuretanske pene omogoča vgradnjo rolete ali žaluzije, zato je idealna za kombinacijo različnih senčil na enem objektu.

Ena omarica za žaluzije in rolete

VODILA

Dodelana oblika vodil vam zagotavlja še več varnosti in estetike. Izdelana so iz treh delov, zato vodilo vedno vsebuje samo tiste dele, ki so potrebni. V primeru, da se za integriran komarnik ne odločite, tudi v vodilu ni dela za njegovo delovanje. Čista estetika je zagotovljena.

VODILA

VLOŽEK V VODILIH ZA TIHO DELOVANJE

Vsa vodila za zunanje žaluzije HERO so opremljena s plastičnim vložkom, ki zagotavlja tiho delovanje med pomikanjem lamel po vodilih. Tudi v primeru vetra kovinski zatiči lamel v vodilih ne bodo ropotali.

VLOŽEK V VODILIH ZA TIHO DELOVANJE

ZAGOTOVLJENA DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Sredica vrvic pri sistemu HERO je izdelana iz kevlarja. Ta poseben material ima 5x večjo natezno trdnost kot železo, zato se vrvica nikoli ne raztegne. Žaluzije HERO so zato popolno poravnane tudi po dolgih letih uporabe.

ZAGOTOVLJENA DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte svoje žaluzije

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.