Krilni komarniki

Krilni komarniki so idealna rešitev pred nezaželenimi letečimi obiskovalci. Primerni so za vgradnjo na okna ali balkonska vrata, pogosteje pa se za njih odločajo pri slednjih. Upravljanje je enostavno, zaščita pa zanesljiva in dolgotrajna

Individualna zaščita pred mrčesom

Balkonska vrata pogosta odpiramo in zapiramo, ter skozi njih hodimo ven in noter. Prav zato potrebujejo učinkovito, trajno zaščito pred prehodom mrčesa v prostor, istočasno pa enostavno upravljanje iz notranje in zunanje strani. To poteka po enakem principu kot vrata sama, magnetni sistem pa zagotavlja, da ostane komarnik zaprt tudi ob močnejšem vetru ali prepihu. Krilne komarnike delimo na klasične in nihalne, ki se odpirajo v obe smeri. Ti so še posebej praktični kadar imate zasedeni roki. Komarniki so izdelani tako, da se tiho in počasi samodejno zaprejo.

Krilni komarniki

Krilni komarniki so fleksibilna, visokokakovostna zaščita pred mrčesom, namenjena predvsem balkonskim vratom, pa tudi oknom. Profili so narejeni tako, da za vgradnjo potrebujejo malo globine, zato je pogosta možna tudi vgradnja v kombinaciji z roleto ali zunanji žaluzijo. Okvir komarnika je izdelan iz visokokakovostnega ekstrudiranega aluminija, ki zagotavlja trajnost vaše investicije in omogočajo barvanje komarnika v poljubnem odtenku iz RAL lestvice. V večini primerov se krilne komarnike vgradi tako, da je odpiranje navzven, kadar vgradna situacija to zahteva, pa je možno tudi odpiranje navznoter. Posebna izvedba krilnih nihalnih komarnikov za omogoča odpiranje v obe smeri.

Maksimalna širina (cm)

Tipov mrežic

Standardnih barv okvirja

Krilni komarniki

Primerno tudi za okna

Želite na hitro zaliti rože ali pogledati kaj počnejo otroci? ROLTEK vam nudi idealno zaščito pred mrčesom za okna, kjer pogosto posegate navzven. Zagotovljeno je enostavno odpiranje in nežno zapiranje.

Primerno tudi za okna

Različni tipi mrežic

Za uresničitev različnih želja in potreb ljudi je na voljo več različnih komarniških mrežic. Mrežice ROLTEK so izdelane iz najboljših materialov, so stabilne in imajo dolgo življenjsko dobo.

Različni tipi mrežic

Različne opcije ročajev

Ergonomski ročaji za odpiranje omogočajo upravljanje po vaši želji in izdelek vizualno zaokrožijo.

Različne opcije ročajev

Nihalni komarniki omogočajo upravljanje v obe smeri

Krilni nihalni komarniki se odpirajo v obe smeri. To je še posebej praktično kadar imate zasedeni roki. Komarniki so izdelani tako, da se tiho in počasi samodejno zaprejo. To je še posebej praktično, kadar jih upravljajo otroci, ki jih pogosto pozabijo zapreti za sabo.

Nihalni komarniki omogočajo upravljanje v obe smeri

Vogalne ojačitve za visoko stabilnost

Za brezhibno delovanje krilnih komarnikov je pomembno, da je okvir stabilen. Zato je v vse vogale krila vstavljen večkomorni kovinski ojačitveni profil. Komarniki so posledično stabilni tudi pri večjih dimenzijah.

Vogalne ojačitve za visoko stabilnost

Fleksibilnost nihalnih komarnikov

Posebej razviti sistem pritrjevanja omogoča 120° kot odpiranja. To vam zagotavlja udoben prehod v obe smeri. Obstaja posebna izvedba tudi za balkonska vrata brez praga.

Fleksibilnost nihalnih komarnikov

Možnost vgradnje prehoda za mačke in pse

Odlična rešitev za ljubitelje živali - v drsne in krilne komarnike je možno vgraditi prehod za mačke ali manjše pse. Vaš hišni ljubljenček bo imel prost prehod, vi pa boste zaščiteni pred nadležnim mrčesom. Na voljo je tudi posebna mrežica, ki je posebno odporna proti praskanju.

Možnost vgradnje prehoda za mačke in pse

H profil za ščetko

Po potrebi se na dno krila vgradi tudi po višini nastavljiv H profil s tesnilno ščetko. Namenjen je popolnemu tesnjenju ob tla in preprečevanju plazečim žuželkam, da bi zlezle v vaš dom. To je še posebej uporabno pri neravnih tleh ali pri balkonskih vratih brez praga.

H profil za ščetko

Tudi za nepravilne oblike

Krilni komarniki predstavljajo rešitev zaščite pred mrčesom tudi za okna nepravilnih oblik. Izdelamo jih točno po meri vaših oken.

Tudi za nepravilne oblike

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.