Stropna vrata

Garažna vrata ROLTEK so izdelana s poudarkom na trajnosti, varnosti in estetiki. Stropna garažna vrata so namenjena predvsem nizkim garažam. Na voljo sta dva sistema, ki potrebujeta samo 135 oz. 53 mm prostora pod stropom.

Varnost in privlačen izgled sta zagotovljena

Stropna vrata vam ponujajo udobje in najmodernejšo tehniko. Vrata so standardno opremljena z daljinskim upravljanjem, kar vam omogoča maksimalno udobje. Minimalne zahteve po prostoru in eleganten dizajn lamelnega plašča daje vaši hiši moderen izgled in čiste linije. Vsa vrata so izdelana točno po meri vaše garaže.
 

SILENTO.2 stropna vrata iz aluminija

Izdelana so bila z namenom, da jih ne slišite. Primerna so za nizke garaže, saj potrebujejo le 13,5 cm prostora pod stropom. Pogonski motor se nahaja v sredini garažnih vrat, kar vratom daje stabilnost tudi pri širših dimenzijah. Vrata odlikuje standardno vgrajena zaščita pred naletom na oviro, integrirana razsvetljava in sistem za ročno odpiranje ob izpadu električnega toka. Motor z inteligentno elektroniko uravnava blag zagon in zaustavitev vrat. Za garaže s premajhno ali brez preklade je na voljo tudi več tipov prekladnih mask.

Prostora pod stropom (mm)

Barv lamel

Maksimalna širina (cm)

SILENTO.2

GECCO stropna garažna vrata

Stropna vrata GECCO vam rešijo zagato z zelo nizko garažo. Motor na strani omogoča, da vrata za vgradnjo potrebujejo samo 5,3 cm prostora pod stropom. Odlikuje jih eleganten, brezčasen videz, udobno upravljanje in varnost. Vrata odlikuje standardno vgrajena zaščita pred naletom na oviro in sistem za ročno odpiranje ob izpadu električnega toka. V krmilni enoti je standardno vgrajena tudi razsvetljava. Sistem ima zelo ozka vodila, zaradi česar je idealen za montažo med špalete. Za garaže s premajhno ali brez preklade je na voljo prekladna maska.

Prostora pod stropom (mm)

Barv lamel

Maksimalna širina (cm)

GECCO

Možnosti upravljanja

Daljinsko upravljanje

še več udobja in svobode

Kodirna tipkovnica

Popolna zaščita pred vlomilci

Odpiranje s ključ stikalom

Odpiranje in zapiranje s ključem

Več prostora

Garažna vrata garantirajo odličen izkoristek prostora, saj ostane celoten prostor na dvorišču prost. Parkirate lahko tik ob vratih.

Več prostora

Maksimalna kakovost

Garažna vrata ROLTEK so izdelana po vaših merah in prilagojena vaši vgradni situaciji. Montaža je hitra in čista. Vsi sestavni deli so izdelani iz visokokakovostnega aluminija, ki je odporen na korozijo, zato je garantirana dolga življenjska doba. Vzdrževanje in čiščenje vrat je zelo enostavno.

Maksimalna kakovost

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Vsi naši alu profili so iz dvostenskega valjanega aluminija in napolnjeni z okolju prijazno peno, kar jim zagotavlja visoko stabilnost, izolativnost in dolgo življenjsko dobo. Individualnost vaše garaže lahko poudarite tudi z vgradnjo posebnih vrst lamel. Svetlobne lamele omogočajo naraven prehod svetlobe v garažo. Na voljo so tudi zračne lamele, ki omogočajo naravno zračenje garaže in okrasne lamele, ki povečujejo stabilnost in omogočajo barvanje v celotni RAL lestvici.

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Neštete barve možnosti

Z rolo vrati ROLTEK je na voljo mnogo barvnih kombinacij. Vodila in krivina so na voljo v 2 standardnih barvah, lamele pa v 15 modernih odtenkih. Opcijsko lahko krivino in vodila izbirate tudi med preko 220 barvnih odtenkov RAL lestvice in drugimi barvnimi odtenki.

Neštete barve možnosti

Prepričljiva varnost sistema

Pri garažnih vratih ROLTEK je varnost na prvem mestu. Vsa stropna garažna vrata so opremljena z osvetlitvijo in varovali pred naletom na oviro. Tako ste lahko brez skrbi, če se otroci igrajo okrog vrat ali pod njimi pustijo svoje igrače. Vrata se bodo pred oviro nemudoma ustavila in se dvignila nazaj. Standardno vgrajen sistem ročnega odpiranja ob izpadu električne energije pa zagotavlja, da ne boste nikoli ostali brez dostopa.

Prepričljiva varnost sistema

Popolna varnost pred vlomom

Z garažnimi vrati ROLTEK je poskrbljeno za varnost vaše garaže. Sistemi so izdelani tako, da garantirajo varnost vam, vaši družini in tudi predmetom. Prav tako so izdelana z visoko stopnji zaščite pred vlomom.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.