ROLTEK Slovenija

Želodnik 19
1233 Dob pri Domžalah
Slovenija

Tel: 01 724 00 00
Fax: 01 724 00 10
E-mail: prodaja@roltek.si

Pravna obvestila

Varovanje osebnih podatkov

V primeru, da nam na strani www.roltek.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja podatkov je sledeča: 

 • Uporabnikom vedno natančno povemo, kako bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani. Vsi ti podatki nikoli niso dostopni tretjim osebam.
 • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba.
 • Naše baze e-poštnih naslovov redno čistimo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.

V podjetju Roltek stremimo k dobri informiranosti naših strank in poslovnih partnerjev, zato se vedno trudimo ponuditi kar se da popolne, aktualne in uporabne informacije. 

Kljub vsemu ne dajemo nikakršnega jamstva ali zagotovila za točnost slik in materiala. Nekatere slike na tej strani so lahko simbolične. Odsvetujemo ukrepanje na osnovi predstavljenega materiala, temveč priporočamo, da se obrnete na ROLTEK d.o.o., kjer vam lahko ponudijo točne in aktualne podatke. 

Material je last podjetja ROLTEK d.o.o. ali drugih poslovnih partnerjev. Prepovedana je reprodukcija ali raba celote ali dela materiala v kakršnikoli obliki, razen za osebno nekomercialno rabo. Ne dajemo nikakršnega dovoljenja za reprodukcijo ali uporabo materiala za kakršnekoli druge namene kot je običajno brskanje po spletni strani – razen po posebnem pisnem dovoljenju. 

Če reproducirate dele materiala za osebno nekomercialno rabo, na reprodukcijah navedite vir materiala. Primer: (Vir: www.roltek.si, © 2018 ROLTEK d.o.o., Rolete – Rolo vrata.) Naša internet stran vsebuje tudi slike podjetja ROMA Gmbh in drugih. Uporaba teh slik v prospektih ali na vaši internet strani za brez predhodnega dovoljenja ni dovoljena. 

Besedila, fotografije, filmi, risbe, grafike, zvoki, podatki itd. so morda predmet avtorskih pravic in so bodisi v lasti podjetja ROLTEK ali pa ima podjetje ROLTEK dovoljenje za to. 

Blagovne znamke in storitvene znamke, vključno z logotipi, slogani itd. so registrirane ali neregistrirane znamke, za katere ima dovoljenje za uporabo podjetja ROLTEK. 

Prikazani izdelki in opisane proizvodne metode so lahko predmet drugih intelektualnih lastninskih pravic, vključno s patenti in patentnimi prijavami, ki jih podjetje ROLTEK uporablja z dovoljenjem. 

Ne dajemo nikakršnega dovoljenja za uporabo katerekoli izmed teh intelektualnih lastninskih pravic, zato vas želimo opozoriti, da podjetje ROLTEK skrbno opazuje in nemudoma preganja kakršnokoli kršitev svojih intelektualnih lastninskih pravic, vključno z uporabo kazenskega pregona.

Politika kakovosti in varovanja okolja

V podjetju ROLTEK d.o.o. si prizadevamo, da so naši proizvodi in storitve 100% skladni z zahtevami in se trudimo, da bi bilo naše delo nad standardnimi pričakovanji naših kupcev. Kupec je kralj. To ne drži le na relaciji do naših strank, ampak je jasno v širšem pomenu, da tudi med oddelčno delujemo spoštljivo in po principu partnerskega sodelovanja.

Vsi skupaj v ROLTEK-u se zavezujemo, da bomo:

 • hitro odzivni na zahteve naših kupcev in sodelavcev,
 • vestni in korektni do dela in do sodelavcev,
 • hitro, kvalitetno in odkrito odpravljali reklamacije,
 • vzdrževali in nenehno izboljševali kakovost ROLTEK-ovih storitev in izdelkov,
 • delo opravljali po začrtanih zahtevah standardov ISO 9001 in ISO 14001 ter oba nenehno obnavljali in izboljševali,
 • pri razvoju in izdelavi naših produktov bomo upoštevali zakonodajo, regulativo in minimalen vpliv na okolje.

Naše dolgoročne usmeritve so:

 • hitra odzivnost,
 • zmanjševanje reklamacij in hitro reševanje reklamacij, ko le do teh pride,
 • prilagodljivost željam kupca,
 • visoka zanesljivost,
 • konstantno izboljševanje kakovosti,
 • strokovnost,
 • motivirani, pozitivni in pripadni zaposleni (navsezadnje skupaj preživimo več kot polovico dneva),
 • preprečevati vpliv na onesnaževanje okolja.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.