Poševne zunanje žaluzije

Modern dizajn je ključni sestavni del sodobne arhitekture. Vedno bolj pogosto ta vključuje tudi okna nepravilnih oblik. ROLTEK poševne zunanje žaluzije lahko zasenčijo skoraj vsa asimetrična okna.

Idealna rešitev za novogradnje in zaključene objekte

ROLTEK poševne žaluzije se lahko vgradijo na skoraj vsa sodobna okna. Okna nepravilnih oblik so nepogrešljiv element sodobne arhitekture. Senčenje oken takih oblik pa predstavlja malo večji izziv. Poševne zunanje žaluzije TERO so kos skoraj vsaki obliki. Vizualno so enotne z zunanjimi žaluzijami HERO, ki so namenjena senčenju klasičnih oken. Vaš objekt bo izdelal moderno in usklajeno.

Poševne žaluzije TERO

Sistem TERO je primeren za novogradnje, sanacije in tudi za že zaključene objekte. Na voljo je v vidni in podometni izvedbi, izbirate pa lahko med številnimi tipi mask v poljubni višini. Ima standardno motorno upravljanje, opcijsko tudi z daljinskim in inteligentnim upravljanjem. Izbirate lahko med dvema tipoma lamel - P in S. Poševne žaluzije TERO vam tako kot ostale izdelke naredimo točno po meri vaših oken.

Minimalna višina maske (mm)

Maksimalen naklon v stopinjah

Barvnih kombinacij

TERO

Različni tipi mask

Sistem TERO je lahko izdelan z masko in vodili sistema HERO.1 ali HERO.2. Najmanjša višina maske znaša 250 mm. Kontaktirajte nas, naše prodajno osebje vam bo z veseljem svetovalo!

Različni tipi mask

DIZAJN LAMEL

Lamele zunanjih žaluzij HERO so na voljo v obliki P in S. Njihov dizajn je narejen tako, da zagotavlja maksimalno temnenje in usklajen izgled objekta ob kombiniranju žaluzij in rolet na enem objektu. Lamela P je zaradi svoje edinstvene oblike tudi zaščitena s patentom.

DIZAJN LAMEL

Standardno motorno upravljanje

Zunanje žaluzije tip TERO so standardno opremljene z motornim pogonom. Pri tem je na poševnem delu možno le spreminjanje naklona, na ravnem delu pa po želji tudi dviganje in spuščanje.

Standardno motorno upravljanje

Vodila iz ekstrudiranega aluminija

ROLTEK za izdelavo zunanjih žaluzij uporablja samo najboljše materiale. Vodila so izdelana iz prašno barvanega ekstrudiranega aluminija. So lahka, robustna in odporna na vremenske vplive. Gumijast vložek, ki je vstavljen po celotni dolžini vodil, zagotavlja tiho delovanje sistema in preprečuje ropotanje v vetru.

Vodila iz ekstrudiranega aluminija

Posebne rešitve za vse primere

ROLTEK vam nudi praktične rešitve senčenja z zunanjimi žaluzijami za okna številnih nepravilnih oblik. Naše strokovno osebje vam bo z veseljem poiskalo rešitev za vašo situacijo.

Posebne rešitve za vse primere

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte svoje žaluzije

ROLTEK Pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.