Zunanje žaluzije za okna HERO

Odprt in jasen pogled navzven je v trendu - z zunanjimi žaluzijami HERO se vam kljub temu ni potrebno odpovedati zasebnosti.

Zunanje žaluzije so sodobno senčilo, primerno tako za novogradnje kot obstoječe objekte. Njihove poglavitne prednosti so zlasti v tem, da poleg učinkovitega senčenja zagotavljajo tudi veliko mero zasebnosti, poleg tega pa takšne žaluzije za okna preprečujejo tudi prekomerno segrevanje steklenih površin in s tem notranjosti objekta. Če vas zanimajo žaluzije, zunanje zagotovo spadajo med najprimernejše rešitve, saj nudijo več kot odlično zaščito, poleg vsega pa zunanje žaluzije, krpanke žaluzije ali katera druga podobna senčila za okna poskrbijo za celovit videz vašega doma ali drugega objekta.

Pri nas lahko izbirate med številnimi različicami žaluzij, pri sami izbiri pa vam bomo z veseljem tudi pomagali. Se zanimate za žaluzije? Cena za to vrhunsko senčilo ni natančno vnaprej določena, saj je odvisna od več dejavnikov, na primer od same vrste žaluzije, velikost in oblik, sistema upravljanja … O vseh podrobnostih se bomo dogovorili individualno. Žaluzije za okna so vam pri nas na voljo v več različicah – dobite lahko predokenske, nadokenske ali poševne, pri čemer se je treba zavedati, da vsaka od njih po nečem izstopa, prav tako vam vsaka od njih nudi domiselne rešitve, nad katerimi boste navdušeni. Medtem ko so predokenske žaluzije za okna zelo modne in jih lahko vgradite na skorajda vsak objekt, so nadokenske primernejše zlasti za novogradnje, saj se lahko popolnoma prilagodijo oknu oziroma se vgradijo kar skupaj z njim. Prav posebne pa so poševne žaluzije – zunanje lahko čudovito dopolnijo videz vašega doma. Z njihovo pomočjo lahko senčimo tudi okna nepravilnih oblik in nestandardnih dimenzij. Si torej ogledujete žaluzije? Cena zanje je zagotovo dostopna tudi vam.

Prepričani smo, da lahko skupaj z nami najdete najboljšo rešitev za vaša okna in za še udobnejše bivanje.

Zunanje žaluzije za okna HERO

Odlična zaščita pred vročino in elegantna oblika

Predokenske zunanje žaluzije

moderne in individualne

idealno za novogradnje

Nadokenske zunanje žaluzije

idealno za novogradnje

Idealna rešitev za novogradnje in zaključene objekte

Poševne zunanje žaluzije

za okna nepravilnih oblik

Kreativnost nima meja.

Barve in oprema

Ko individualnost sreča funkcionalnost

PREDNOSTI

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.