Plise komarniki

Plise komarniki so elegantna rešitev zaščite pred insekti, ki omogoča ustavljanje mreže na vsaki poziciji.

Prihranek prostora, enostavna uporaba in varnost

Plise komarniki imajo nagubano mrežico v črni barvi, ki se zloži skupaj kot harmonika. Komarnik ne potrebuje nobenega prostora, kamor bi se ob odpiranju odmaknilo krilo, ampak se enostavno zloži skupaj v stranski profil.

Plise komarnik

Zaradi enostavne namestitve in upravljanja so plise komarniki zelo priljubljeni pri večjih panoramskih stenah in balkonskih vratih. Možna je enojna in dvojna izvedba, slednja je izvedljiva kar do 300 cm širine in 250 cm višine. Napenjalne vrvice skrbijo za stalno napetost in raven tek mrežice. Spodnji profil meri samo 4 mm, zato so zelo primerni tudi za balkonska vrata brez praga. Komarnik se pomika levo in desno z enostavnim potiskom oz. potegom stranskega profila in omogoča ustavljanje na katerikoli poziciji.

Vgradna globina (mm)

Maksimalna širina (cm)

Standardnih barv

Plise komarnik

Nizek spodnji profil

Komarnik se pri tleh pomika po 7 mm visokem profilu. Ker se mrežica popolnoma pospravi v stranski profil, zagotavlja jasen pogled navzven, kadar komarnika ne potrebujete. Za napetost in pravilno pomikanje mrežice skrbijo vmesne natezne vrvice.

Nizek spodnji profil

Aluminijasti profili

ROLTEK za vse svoje izdelke uporablja samo vrhunske materiale. Profili komarnikov so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in so prašno barvani. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo, saj barva ob izpostavljenosti vremenskim vplivom ne zbledi.

Aluminijasti profili

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.