Barve in oprema

Bodite individualni!

Kreativnost nima meja.

V ROLTEKu za izdelavo produktov uporabljamo samo materiale najvišje kakovosti. Naš cilj je, da strankam ponudimo samo izdelke najvišjega ranga kvalitete. Glavni material, ki ga uporabljamo, je aluminij. Ta je vedno prašno barvan, zato ne zbledi in nikoli ne potrebuje ponovnega barvanja. Izbirate lahko v odtenkih iz obsežne RAL lestvice in drugih barvnih kart. ROLTEK omogoča skoraj vse!

Možnosti upravljanja

Izbirajte med različnimi načini upravljanja za vaša nova garažna vrata ROLTEK.

Kodirna tipkovnica

Popolna zaščita pred vlomilci

Daljinsko upravljanje

še več udobja in svobode

Enostavno s pritiskom na tipko

Stikalo na elektroniki

Odpiranje s ključ stikalom

Odpiranje in zapiranje s ključem

Različne rešitve daljinskega upravljanja

S sodobnim daljinskim upravljanjem lahko enostavno krmilite garažna vrata od kjerkoli v bližini garaže. Višja kakovost bivanja je na voljo z enostavnim pritiskom na tipko.

Različne rešitve daljinskega upravljanja

Varnostni motorji ROLTEK

Lamelni plašč je na os v kateri je motor pritrjen z zelo trdnimi nosilci. Vrata so posledično trdno zaprta in nasilen dvig ni možen.

Varnostni motorji ROLTEK

Smart home

Ste si tudi vi vedno želeli, da bi lahko svoja garažna vrata pomikali s telefonom oz. računalnikom? S pametnim sistemom ROLTEK si lahko upravljanje preko interneta omisli praktično vsak.

Smart home

Barve za vaš dom

Lamele ALU 55 ali ALU 77

Aluminijaste lamele, polnjene z izolativno poliuretansko peno so trdne, stabilne in odporne na vremenske vplive. Barva lamel je odporna na UV žarke in druge vremenske vplive, zato ostane nespremenjena več desetletij. Na voljo so v 15 modernih barvnih odtenkih, med katerimi boste zagotovo našli pravi odtenek za vaš objekt. Opcijsko je možna z enostransko dekor folijo izvedba tudi v drugih barvah.

Lamele ALU 55 ali ALU 77

Svetlobne lamele

Individualnost vaše garaže lahko poudarite tudi z vgradnjo posebnih vrst lamel. Svetlobne lamele omogočajo naraven prehod svetlobe v garažo, kar je še posebej praktično pri garažah brez okna. Izdelane so iz ekstrudiranega aluminija in omogočajo barvanje v poljubni barvi RAL lestvice.

Svetlobne lamele

Okrasne lamele

Ustvarite barvno kombinacijo lamel po vašem okusu! Okrasne lamele so izdelane iz ekstrudiranega aluminija in omogočajo barvanje po RAL lestvici. Za vas jih lahko vstavimo na poljubno mesto med izbrane lamele iz standardne lestvice. Zaradi izjemne trdnosti lamel pa bodo vrata še bolj stabilna.

Okrasne lamele

Zračne lamele

Zračna lamela iz ekstrudiranega aluminija omogoča dovod svežega zraka v garažo. Tudi to lamelo lahko izberete v poljubnem odtenku RAL lestvice.

Zračne lamele

Barve za omarice in vodila

ROLTEK vam zagotavlja, da bo vaš objekt videti enotno. Omarice in vodila rolo vrat so na voljo v petih standardnih barvah, vodila in krivina za stropna vrata pa v dveh. Če med njimi ne najdete barve po svojem okusu, vam izdelke z veseljem individualno pobarvamo v poljuben odtenek. Na izbiro je več kot 220 drugih barvnih odtenkov.

Barve za omarice in vodila

Barvne možnosti lamel

Lamele so dobavljive v 15 modernih odtenkih: bela, siva, srebrna, bež, čokoladno temna, lesna svetla, lesna temna, zelena, rdeča, jekleno modra, temno zelena, temno siva, antracit siva, sivi aluminij, DB 703.

Barvne možnosti lamel

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.