Tende

Nudimo vam popolno senco za vašo teraso. Tende, pergole in senčila za zimski vrt so na voljo v bogatem spektru barv blaga. Na voljo je preko 200 atraktivnih barvnih vzorcev.

Spremenite svojo teraso v najlepši prostor za preživljanje prostega časa

Terasa je v toplejšem delu leta najbolj priljubljen prostor za preživljanje prostega časa. Ustrezno senčilo vam zagotavlja, da je bivanje na njej prijetno in varno tudi v vročih poletnih dneh. Tende ROLTEK so trajna rešitev senčenja za vašo teraso. Blago vam nudi tudi 90 - 100% zaščito pred UV žarki. Včasih na terasi ne potrebujete samo sence, ampak tudi zaščito pred pogledi. V ta namen tendo lahko dopolnite s horizontalnim senčilom.

Kasetne tende

Kasetna tenda s svojimi elegantnimi linijami nudi varno senco za vsako teraso ali balkon. V odprtem stanju vas ščiti pred soncem in UV žarki, v zaprtem stanju pa kaseta nudi popolno zaščito za blago, roke in mehanizem.

Kasetna tenda jo še posebej priporočljiva za vgradne situacije, kjer je tudi v zaprtem stanju izpostavljena padavinam - torej ni vgrajena pod balkon ali nadstrešek.

Upravljanje kasetnih tend je pri vseh tipih lahko motorno s stikalom ali daljincem, pri nekaterih modelih pa lahko tudi ročno z monokomandno ročico.

Barv konstrukcije

Maksimalna širina (cm)

UV zaščita (%)

Kasetne tende

Nekasetne tende

Nekasetne tende so klasično senčilo za vsako teraso ali balkon. Najbolj primerne so za vgradnjo na lokacije, kjer niso izpostavljene vremenskim vplivom, npr. pod balkon ali nadstrešek. Večina modelov omogoča nadgradnjo z dodatno aluminijasto strešico, ki služi kot zaščita pred dežjem, pri seriji IDEAL pa je ta celo standardno vgrajena. Na voljo je tudi izvedba s teleskopskimi rokami in posebnimi škarjastimi rokami, ki omogočajo, da je izpah tende večji od njene širine. Upravljanje tend je zelo udobno, lahko je motorno s stikalom ali daljincem, ali pa ročno z monokomando ročico.

Barv blaga

Sistemov

UV zaščita (%)

Nekasetne tende

Pergole

Pergola spremeni vašo teraso v pravo oazo za počitek. Poleg tega, da lahko zasenči površino velikosti do 28 m2, omogoča tudi dodatno vgradnjo stranskega senčenja.

Na voljo je tudi posebna izvedba pergole z zasteklitvijo, ki zagotavlja brezskrbno uživanje na terasi v vsakem vremenu.

Pergole so primerne tudi za gostinske lokale, saj zagotavljajo senco velikim površinam.

Maksimalen izpah (cm)

Sistemov

Barv konstrukcije

Pergole

Senčila za zimski vrt

Senčilo za zimski vrt poskrbi, da je v zimskem vrtu prijetno v vseh letnih časih. Na voljo so sistemi za enostavno senčenje strešnih površih, sistemi z možnostjo dodatnega podajšanja rok in sistemi, ki se s krivino prilagodijo celotni konstrukciji zimskega vrta in s tem nudijo tudi vertikalno zasenčitev. Senčila za zimski vrt imajo standardno motorno upravljanje z možnostjo avtomatizacije in nadgradnje z dodatnimi varovali.

Dizajnov

Izpah v m

UV zaščita (%)

Senčila za zimski vrt

Samostoječe tende

Samostoječa tenda spremeni vsak prostor v prijeten prostor za sedenje. Z njo lahko ustvarimo senco na svojem vrtu, ali pa zasenčimo zunanji prostor pred gostilno ali lokalom. Z enim senčilom je možno zasenčiti površino do 45m2. V zaprtem stanju je blago varno zaščiteno v kaseti ali pod strehico, zato je senčilo brez težav na prostem tudi pozimi.

Maksimalna širina (cm)

Maksimalna površina sence (m2)

UV zaščita (%)

Samostoječe tende

Daljinsko upravljanje

Terasa, balkon, zimski vrt so mesta za užitek in počitek. Pritisk na gumb naj bo dovolj, da vas objameta senca in prijeten hlad. Tenda in pametna hiša? Seveda! V sklop inteligentne inštalacije poleg ostalih senčil lahko vključite tudi tendo.

Daljinsko upravljanje

Grelci za večerni hlad

Pozabite na večerni hlad na vaši terasi. Nikoli več ne boste zaključili večernega druženja na vaši terasi zaradi hladu, saj bodo grelci poskrbeli za prijetno toploto.

Grelci za večerni hlad

Vetrnica

Lahko si privoščite še korak več in svojo tendo opremite s senzorji za sonce, veter, dež in led. Tako bo vaša tenda vedno varna pred vremenskimi spremembami, ki bi ji lahko škodili, vaša terasa pa vedno zasenčena ko bo sijalo sonce.

Vetrnica

Čudovita izbira blaga in barv

Pri izbiri tende ne gre samo za senčenje in barve. S platnom izberete tudi zaščito pred UV žarki in vročino. Barvni toni določajo naše razpoloženje in občutke. Kaj si želite doživeti? Na voljo je bogata barvna kolekcija enobarvnih, črtastih in pisanih vzorcev.

Čudovita izbira blaga in barv

Tudi za gostinstvo in lokale

Stranke so rade na svežem zraku, še posebej v toplih, sončnih dneh. Zato so gostinski lokali z zunanjimi mizami vedno bolje obiskani. Pridobite dodaten prostor za sedenje, povečajte obisk svojega lokala! Naj bo to hotelska terasa, restavracija ali kavarna - z zaščito pred soncem po vaših merah ustvarite poseben ambient, ki bo prepričal stranke, da pri vas ostanejo dlje.

Tudi za gostinstvo in lokale

Zložljiva strešna tenda

Odkrijte ta stilski element, ki vam ga nudi ROLTEK! Zložljive strešne tende so v trendu. Moderni materiali in elegantna konstrukcija vam zagotavljajo maksimalno udobje in trendovski dizajn. Izvedba je možna kot samostoječa konstrukcija ali priključena k objektu.

Zložljiva strešna tenda

POVEČAJTE UDOBJE SVOJEGA DOMA

Pritisk na gumb daljinca naj bo dovolj, da vas objameta senca in prijeten hlad. Tenda in pametna hiša? Seveda! V sklop inteligentne inštalacije poleg ostalih senčil lahko vključite tudi tendo.

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Avtomatizirajte svoje tende

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.