Poševne rolete

Fleksibilne poševne rolete so idealne za senčenje oken nepravilnih oblik.

Učinkovito senčenje oken neobičajnih oblik

Rolete za okna nepravilnih oblik ROLTEK so optimalna rešitev za senčenje asimetričnih oken. Aluminijasti lamelni plašči so vedno brez svetlobnih luknjic in se odlikujejo z visoko stabilnostjo in odličnimi energetskimi lastnostmi. Uživajte v zaščiti pred vremenskimi vplivi, mrazom in hrupom tudi v prostorih z okni nepravilnih oblik.

TRENDO-PENTO aluminijaste rolete

Aluminijaste rolete TRENDO - PENTO imajo omarico petkotne oblike. Idealne so za zaključene objekte, lahko pa jih vgradimo tudi ob sanaciji ali na novogradnje. Omarica je kljub poševni obliki izjemno trdna in stabilna, saj je standardno izdelana iz ekstrudiranega aluminija. TRENDO se ponaša s standardnim motornim upravljanjem. Možna je tudi avtomatizacija sistema z daljinci in stikali s časovno uro.

Velikosti omaric

Barv lamel

Maksimalna širina (cm)

TRENDO-PENTO

TRENDO-QUADRO aluminijasti roletni sistem

Aluminijaste rolete TRENDO-QUADRO podjetja ROLTEK s kvadratno omarico je idealna rešitev za zaključene objekte, pa tudi sanacije in novogradnje. Omarica je kljub poševni obliki izjemno trdna in stabilna, saj je standardno izdelana iz ekstrudiranega aluminija. TRENDO se ponaša s standardnim motornim upravljanjem. Možna je tudi avtomatizacija sistema z daljinci in stikali s časovno uro. Sistem je dobavljiv v številnih barvnih odtenkih omarice, vodil in zaključne letve ter 19 standardnih barvah lamel.

Velikosti omaric

Barv lamel

Max. višina (cm)

TRENDO-QUADRO

TRENDO-RONDO aluminijasti roletni sistem

Aluminijaste rolete TRENDO-RONDO s polkrožno omarico predstavljajo lep dizajnerski element za vse, ki so jim všeč zaobljene oblike. Tako kot ostale predkenske rolete je primeren za zaključene objekte, pa tudi sanacije in novogradnje. Rolete TRENDO-RONDO so tehnološko dovršena in trajna rešitev senčenja za vaš objekt. Oblika omarice omogoča dobro odvodnjavanje, zato so priporočljive na lokacijah, kjer na omarico pada dež. Omarica je kljub poševni obliki izjemno trdna in stabilna, saj je standardno izdelana iz ekstrudiranega aluminija. TRENDO se ponaša s standardnim motornim upravljanjem. Možna je tudi avtomatizacija sistema z daljinci in stikali s časovno uro.

Velikosti omaric

Barv lamel

Minimalna širina (cm)

TRENDO-RONDO

Posebne rešitve za vse primere

ROLTEK vam nudi praktične rešitve senčenja z roletami za okna številnih nepravilnih oblik. Naše strokovno osebje vam bo z veseljem poiskalo rešitev za vašo situacijo.

Posebne rešitve za vse primere

Lamele tip ALU 37

Sistem TRENDO ima standardno vgrajene aluminijaste lamele ALU 37. Zagotavljajo vam zaščito pred svetlobo in vročino, zasebnost in tudi izboljšano varnost pred vlomom

Lamele tip ALU 37

Standardno motorno upravljanje

Roletni sistem TRENDO je standardno opremljen z motornim pogonom. Upravljanje je s stikalom, po želji pa lahko tudi daljinsko. Seveda pa je možna tudi nadgradnja na najsodobnejše inteligentno upravljanje s pametnim telefonom.

Standardno motorno upravljanje

Čudovita izbira barvnih odtenkov

Izbirate lahko med številnimi modernimi barvnimi odtenki omarice, vodil in zaključne letve. Pestra izbira zagotavlja, da boste našli pravi odtenek za vaš dom. Naše osebje vam bo z veseljem pomagalo najti prave barvne odtenke za vaš objekt.

Čudovita izbira barvnih odtenkov

Omarica iz ekstrudiranega aluminija

TRENDO je narejen za ljudi, ki želijo maksimalno trajnost, varnost in stabilnost. Omarica je standardno izdelana iz prašno barvanega ekstrudiranega aluminija.

Omarica iz ekstrudiranega aluminija

Povečajte varnost vašega doma

Spuščena roleta nudi učinkovito zaščito pred neželenimi vsiljivci.

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Prihranite do 30% energije

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.