Več izdelkov

Zunanje senčilo iz tekstila je sploh v vročih poletnih mesecih zelo dobrodošlo. Terase in balkoni bodo z našimi izdelki postali prava oaza za počitek, sprostitev in udobno bivanje na prostem skupaj z vašimi najbližjimi.

Naša ponudba zajema široko paleto izdelkov, ki so prilagojeni različnim potrebam, razmeram in pogojem samega objekta. Pri nas boste našli tende, rolete za teraso, senčna jadra, screen senčila in seveda tudi notranja senčila, s pomočjo katerih si boste v katerem koli delu dneva in leta lahko zagotavljali prijetno senco, hlad in zaščito. Vsi naši izdelki so vam na voljo v številnih različicah, zato vas vabimo, da pobrskate po naši spletni strani, na ta način boste namreč pridobili dodatne informacije o posameznem senčilu, hkrati pa ste vabljeni, da stopite v stik z nami, saj smo na področju senčenja vrhunski strokovnjaki. Na podlagi izkušenj in znanj vam bomo zagotovo znali svetovati, ali bi se vašemu domu bolj prilegale rolete za teraso ali pa morda elegantna senčna jadra, ki postajajo vse bolj priljubljena. Vsako od naših senčil je namreč v nečem posebno in z našo pomočjo se boste lažje odločili, katera vrsta bi vam najbolj odgovarjala. Tende so že zelo uveljavljeno senčilo v naših domovih, prav tako rolete za teraso. Jadro bo ustvarilo nek prav poseben ambient, screen rolo pa je zelo prilagodljiv.

Vsako senčilo, naj bo zunanje ali notranje, bo spremenilo videz vašega doma – lahko ga bo polepšalo in mu dodalo tisto piko na i, lahko pa se zgodi, da se ne bo popolnoma vklapljalo v celovitost, ki jo želite imeti in pokazati. Zato je vsekakor dobro, da za nasvet vprašate tudi nas. Z veseljem smo vam na voljo.

Več izdelkov

Spremenite svojo teraso v najlepši prostor za preživljanje prostega časa

Tende

Tende, pergole in senčila za zimski vrt v bogatem spektru barv blaga

Za nov občutek prostora na vaši terasi

Jadro

Za nov občutek prostora na vaši terasi

Igra sence in pogleda navzven

Screen senčila

Za optimalno klimo v vaših prostorih

Več dobrega počutja

Notranja senčila

Kreativne možnosti bivanja in individualno oblikovanje

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.