Fiksni komarniki

Enostavna rešitev zaščite pred mrčesom za okna. Mrežica je vpeta v fiksen aluminijast okvir, nato pa je komarnik z vzmetnimi zatiči pritrjen na okno. Kljub svojemu imenu rešitev ni popolnoma fiksna, saj lahko komarnik po želji kadarkoli snamete in nato pritrdite nazaj.

Tako individualni in vsestranski kot vi.

Fiksni komarniki so ustrezna zaščita pred mrčesom predvsem za okna, skozi katera ni potrebno pogosto posegati ven. Pritrdijo se direktno na okenski okvir. Enostavno jih lahko snamete in ponovno pritrdite, saj imajo poseben vzmetni mehanizem in ročaje na notranji strani. Fiksni komarniki imajo atraktivno, brezčasno obliko, ki se nevpadljivo združi s celovitim izgledom vašega doma. Tesnjenje komarnika zagotavlja ščetka na notranji strani, ki se popolnoma prilega k oknu. S pomočjo različnih velikosti ščetke je možno rešiti razne nepravilnosti na oknu.

Fiksni komarniki

Za fiksne komarnike so na voljo številne vgradne situacije, zato jih je možno vgraditi na praktično vsako okno. Naj bo to leseno, plastično, aluminijasto, z roleto, polkni ali drugim senčilom, za fiksne komarnike ROLTEK ni ovir. Čiste, jasne linije okvirja zagotavljajo nevpadljivo ujemanje z vašim objektom. Izbirate lahko med številnimi tipi mrežic, glede na vaše želje in potrebe.

Maksimalna višina (cm)

Tipov mrežic

Standardnih barv

Fiksni komarniki

Tudi za nepravilne oblike

Krilni komarniki predstavljajo rešitev zaščite pred mrčesom tudi za okna nepravilnih oblik. Izdelamo jih točno po meri vaših oken.

Tudi za nepravilne oblike

Različni tipi mrežic

Za uresničitev različnih želja in potreb ljudi je na voljo več različnih komarniških mrežic. Mrežice ROLTEK so izdelane iz najboljših materialov, so stabilne in imajo dolgo življenjsko dobo.

Različni tipi mrežic

Pritrditev z vzmetnim kotnikom

Fiksni komarniki niso direktno privijačeni na okno, ampak so nataknjeni z vzmetnimi zatiči. Tako jih je možno po potrebi kadarkoli sneti in namestiti nazaj.

Pritrditev z vzmetnim kotnikom

Aluminijasti profili

ROLTEK za vse svoje izdelke uporablja samo vrhunske materiale. Profili komarnikov so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in so prašno barvani. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo, saj barva ob izpostavljenosti vremenskim vplivom ne zbledi.

Aluminijasti profili

Vogalne ojačitve za visoko stabilnost

Za brezhibno delovanje krilnih komarnikov je pomembno, da je okvir stabilen. Zato je v vse vogale krila vstavljen večkomorni kovinski ojačitveni profil. Komarniki so posledično stabilni tudi pri večjih dimenzijah.

Vogalne ojačitve za visoko stabilnost

Odlično tesnenje in ročke

Profili fiksnih komarnikov so po celotnem obsegu opremljeni s ščetko, ki zagotavlja tesnjenje na vsaki točki in preprečuje prehod v vaš dom vsem vrstam insektov. Za čiščenje oken in komarnikov ni ovir, saj so komarniki opremljeni z zložljivim ročajem, s katerim komarnik zlahka snamete z okna in ga po potrebi namestite nazaj.

Odlično tesnenje in ročke

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.