Garažna vrata

Garažna vrata se morajo vizualno ujemati z objektom. Izberite garažna vrata ROLTEK, pri katerih lahko izbirate med privlačnimi barvami vrat, vizualno pa se lamele ujemajo z roletami. Možnosti je res ogromno, zato vas vabimo, da si preberete še več o različicah, ki jih nudimo. Z veseljem vam bomo tudi svetovali, saj se dobro zavedamo, da so garažna vrata pomembna investicija, ki zahteva veliko premisleka in tudi nekaj domiselnih rešitev.

Če vas zanimajo garažna vrata, cena zanje lahko precej variira. Odvisna je od številnih dejavnikov, med katerimi so vrsta garažnih vrat, dimenzije, dodatne funkcije … Zato se cena zanje določa sproti in se razlikuje od primera do primera. Garažna vrata, ki jih dobite pri nas, so namreč izdelana tako, da se v kar največji meri prilagodijo vašim potrebam in tudi željah. Izbirate lahko med različnimi funkcionalnostmi in se odločate o barvni shemi, skratka, tu lahko tako vi kot mi izrazimo svojo ustvarjalnost. In prav je tako. Seveda pa drži, da morajo biti garažna vrata v prvi vrsti močna, stabilna in estetsko dovršena. Na srečo boste pri nas dobili vse to in še več. Za garažna vrata cena torej ni vnaprej natančno določena, ste pa seveda vabljeni, da stopite v stik z nami in se bomo individualno dogovorili o morebitnih posebnosti vaših novih garažnih vrat.

Vrata, ki zapirajo garažo, zagotovo spadajo med najpomembnejše elemente vsakega doma, saj se za njimi pogosto skrivajo ne le naši jekleni konjički, temveč tudi druge stvari, ki nam veliko pomenijo. Zato odločitev za res kvalitetna vrata ne bi smela biti več težka. V kolikor potrebujete pomoč, pa smo seveda tu za vas, da se pogovorimo o vseh podrobnostih. Na svojem področju imamo res veliko izkušenj, ves čas pa smo na lovu tudi za novostmi.

Garažna vrata

Prihranek prostora na najvišjem nivoju

Rolo vrata

Več prostora v vaši garaži

Varnost in privlačen izgled sta zagotovljena

Stropna vrata

Ko varnost sreča inovativnost

Popolna zaščita najvišje kakovosti

Varnostna rolo vrata

Zanesljiva zaščita pred vlomom

Prava rešitev za vas

Industrijska rolo vrata

Idealno za industrijske objekte

Kreativnost nima meja.

Barve in oprema

Ko individualnost sreča funkcionalnost

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.