Industrijska rolo vrata

Industrijska rolo vrata ROLTEK iz aluminija so primerna za industrijske objekte, trgovske in logistične centre in prostore z večjo frekvenco prometa. Z njimi lahko zaprete vašo delavnico, skladišče ali proizvodni obrat.

Prava rešitev za vas

Industrijska rolo vrata so trajna naložba za vaš poslovni objekt. Izdelana so za največje zahteve in izredne širine. Idealna so za industrijske objekte, trgovske in logistične centre in prostore, kjer je frekventnost prometa večja. Sestavni deli so proizvedeni iz aluminija, ki ne rjavi in ne zbledi, tako da naknadno barvanje ni potrebno.

Maksimalna kakovost

Garažna vrata ROLTEK so izdelana po vaših merah in prilagojena vaši vgradni situaciji. Montaža je hitra in čista. Vsi sestavni deli so izdelani iz visokokakovostnega aluminija, ki je odporen na korozijo, zato je garantirana dolga življenjska doba. Vzdrževanje in čiščenje vrat je zelo enostavno.

Maksimalna kakovost

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Vsi naši alu profili so iz dvostenskega valjanega aluminija in napolnjeni z okolju prijazno peno, kar jim zagotavlja visoko stabilnost, izolativnost in dolgo življenjsko dobo. Individualnost vaše garaže lahko poudarite tudi z vgradnjo posebnih vrst lamel. Svetlobne lamele omogočajo naraven prehod svetlobe v garažo. Na voljo so tudi zračne lamele, ki omogočajo naravno zračenje garaže in okrasne lamele, ki povečujejo stabilnost in omogočajo barvanje v celotni RAL lestvici.

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Neštete barve možnosti

Z rolo vrati ROLTEK je na voljo mnogo barvnih kombinacij. Vodila in omarica so na voljo v 4 standardnih barvah, lamele pa v 15 modernih odtenkih. Opcijsko lahko omarico in vodila izbirate tudi med preko 220 barvnih odtenkov RAL lestvice in drugimi barvnimi odtenki.

Neštete barve možnosti

Robustni 400 V motorji

Pogon industrijskih rolo vrat je robusten in vzdržljiv. Opcijsko je možen tudi 400 V motor ali hitrotekoči motor. Vrata omogočajo tudi vgradnjo zasilnega izhoda v primere izpada električnega toka. Za varno gibanje na območju delovanja vrat poskrbi opcijska fotocelica.

Robustni 400 V motorji

Popolna varnost pred vlomom

Z garažnimi vrati ROLTEK je poskrbljeno za varnost vašega poslovnega objekta. Plašč je na motor vrat pritrjen s profili, ki onemogočajo nasilno dviganje lamelnega plašča.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.