Screen senčila

Zunanja screen senčila ROLTEK vas ščitijo pred vročino in bleščanjem, istočasno pa dopuščajo čist pogled navzven.

Igra sence in pogleda navzven

Zunanja screen senčila do odporna na vremenske vplive in ne potrebujejo praktično nobenega vzdrževanja. Odlikuje jih odlična funkcionalnost, saj vam nudijo zaščito pred vročino, istočasno pa dopuščajo dovolj naravne svetlobe za udobno bivanje.

zipSCREEN.2

Zunanje screen senčilo ROLTEK zip_SCREEN.2 je senčilo iz blaga v kompaktni zunanji omarici. Možna je nadometna ali podometna izvedba. Omogoča delno zatemnitev in pripomore k preprečevanju segrevanja vašega prostora.  Na voljo so štiri dimenzije omarice: 90 mm, 110 mm, 130 mm ali 150 mm. Omarica je izdelana iz ekstrudiranega aluminija in se vgradi na zunanjo stran okenskega okvirja pred okno. Lahko je polkrožne ali kvadratne oblike, možna pa je tudi podometna izvedba. Možno jo je barvati po katerikoli barvi RAL lestvice, kar zagotavlja odlično barvno ujemanje z vašim objektom. Stranska aluminijasta vodila z zip sistemom zapiranja skrbijo za enakomeren tek blaga po njih, zaključna letev pa za optimalno napetost blaga v vsakem položaju.
 

Barv blaga

Max. širina in višina (cm)

Sistemi

zipSCREEN.2

ROLTEK SCREEN

ROLTEK SCREEN je klasična izvedba zunanjega screen senčila z aluminijastnimi vodili. Blago je obteženo z zaključno letvijo, ki zagotavlja enakomerno pomikanje blaga ob dviganju in spuščanju. Senčilo lahko zadrži do 70% sončnih žarkov, odvisno od izbranega blaga. Tako ohranja prijeten ambient v prostoru tudi v vročih poletnih dneh. Poleg 8 standardnih je na voljo preko 220 barvnih odtenkov za omarico in vodila, zato je ujemanje z objektom zagotovljeno.

Maksimalna širina in višina (cm)

Standardnih barv

Oblike omaric

ROLTEK SCREEN

Daljinsko upravljanje

Sistem ZIP screen vam s svojim standardnim motornim, po želji tudi daljinskim upravljanjem nudijo maksimalno udobje. Možna je tudi nadgradnja z inteligentnim upravljanjem s pametnim telefonom.

Daljinsko upravljanje

Transparentno blago

Zahvaljujoč transparentnim tkaninam lahko nenehno kombinirate svetlobo in senco.

Transparentno blago

Velike dimenzije, tudi ob močnejšem vetru

Senčilo ZIP screen je vpeto v vodila po principu zadrge. To mu zagotavlja optimalno napetost in obstojnost na sunke vetra celo do 120 km/h. Maksimalna površina je 18 m2, pri tem višina ali širina ne smeta presegati 6 metrov.

Velike dimenzije, tudi ob močnejšem vetru

Individualna oprema

Screen senčila zagotavljajo čiste linije in eleganten izgled. Blago je na voljo v preko 150 barvnih odtenkih in tudi različnih tkanjih. Skupaj z omarico, vodili in zaključno letvijo, ki so na voljo v 8 standardnih barvah ali preko 220 barvnih odtenkih po posebnem naročilu, je možnost kombiniranja skoraj neomejena.

Individualna oprema

Prihranek energije

Na voljo je alternativa dragemu hlajenju vašega doma s klimatskimi napravami: screen senčila ROLTEK. Zadržijo lahko do 70% sončnih žarkov! Vročina ostane na zunanji strani okna in ne segreva vaših prostorov. Prihranite pa lahko tudi pozimi. Spuščeno senčilo namreč zmanjša izgubo energije skozi okna.

Prihranek energije

POVEČAJTE UDOBJE SVOJEGA DOMA

Pritisk na gumb daljinca naj bo dovolj, da preprečite bleščanje. Screen senčila omogočajo tudi nadgradnjo s pametnim upravljanjem.

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Avtomatizirajte svoja screen senčila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.