Rolete za strešna okna

Rolete za strešna okna skrbijo za optimalno klimo v prostoru, zaščito pred vročino in hrupom ter senčenje.

Najboljša zaščita za vsak položaj oken

Naše visoko kakovostne rolete za strešna okna so dobavljive v barvah in dimenzijah, ki jih uporabljajo vsi znani proizvajalci strešnih oken. V primeru netipskih strešnih oken je možna tudi izdelava po meri. Rolete so izdelane iz aluminija, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Funkcionalna oblika je narejena tako, da dež ali sneg ne zastajata na roleti. Upravljanje je standardno z motorjem, zato je regulacija zelo enostavna. Namesto elektrike lahko rolete poganja tudi sončna energija, saj je opcijsko dobavljiv solarni modul z baterijo.

Vecto aluminijasti roletni sistem

Sistem VECTO je bil razvit z dvema posebnima namenoma - eden je varovanje sončnih kolektorjev pred pregrevanjem, drugi pa senčenje večjih strešnih steklenih površin. S sistemom VECTO bodo skrbi pred pregretjem sistema ogrevanja s sončnimi kolektorji postale preteklost. V prijetni senci pa boste lahko uživali tudi vi, v prostorih z večjimi steklenimi strešnimi površinami kot je npr. zimski vrt.

Maksimalna širina (cm)

Tipi lamel

Stopinj max. naklona

Vecto

Možnosti upravljanja

Svoje rolete za strešna okna boste upravljali udobno s stikalom ali daljincem. Potreben je samo dovod elektike 220 V. Z veseljem vam svetujemo!

Upravljanje s stikalom

serijsko

Daljinsko

ali po želji preko pametnega telefona

Številne barvne variante

Vsi roletni sistemi ROLTEK se odlikujejo s številnimi možnostmi barv in oblik. Naj bodo to različne oblike in dimenzije lamel ali 21 standardnih barv, vaš dom bo izgledal moderno in enotno.

Številne barvne variante

VECTO izvedba za sončne kolektorje

V ROLTEKU smo privrženi varovanju okolja in naravnim virom energije. Zato smo razvili sistem senčenja, ki pomaga lastnikom sončnih kolektorjev pred pregrevanjem sistema. Rolete VECTO zmontiramo preko solarnega panela in ko pride do prevelike vročine, jih z daljincem enostavno zaprete in zaščitite solarne celice pred sončnimi žarki.

VECTO izvedba za sončne kolektorje

VECTO izvedba za strešna okna

Sistem VECTO je možno vgraditi tudi na strešna okna in steklene strehe kot je npr. zimski vrt. Udobno senčenje je zagotovljeno tudi pri večjih dimenzijah.

VECTO izvedba za strešna okna

Lamele

Lamele so izdelane iz valjanega aluminija, polnjenega z izolativno peno. Posledično so profili lahki, a kljub temu izredno stabilni. Na voljo so v treh dimenzijah.

Lamele

Različne omarice

Omarice sistema VECTO so lahko petkotne ali polkrožne oblike - odločite se sami po svojem okusu.

Različne omarice

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Prihranite do 30% energije

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.