Notranja senčila za okna

Ustvarite si prijeten ambient, pri čemer vam je lahko v veliko pomoč primerno izbrano senčilo za okno! Z notranjimi žaluzijami, lamelnimi zavesami, različnimi roloji ali plise zavesami bo vaš dom prijeten in vizualno privlačen. Vse to vam je na voljo v nešteto izvedbah in čudovitih barvah, tako da boste res z lahkoto izbrali točno tisto, kar si želite in tudi potrebujete. Notranje žaluzije, zavese za okna ali katera koli druga vrsta notranjih senčil poskrbijo za veliko mero zasebnosti, saj se boste z njihovo pomočjo zaščitili pred radovednimi pogledi od zunaj, hkrati pa poskrbeli za udobje, ki si ga zaslužite. Sodobna notranja senčila za okna so zasnovana atraktivno in modno ter predstavljajo zanimivo in hkrati zelo elegantno alternativo klasičnim zavesam. Če ste se torej odločili, da ne želite več imeti opravka z zavesami, se odločite za eno od naših različic. Pri nas so vam namreč na voljo tako žaluzije po meri kot različni zatemnitveni roloji, številna plise senčila in plise zavese ter še mnogo izdelkov, ki vas bodo zagotovo prepričali.

Več dobrega počutja

Dobro zasnovan in harmoničen bivalni prostor odločilni prispeva k dobremu počutju. Z notranjimi senčili ROLTEK ustvarite privlačne dizajnerske poudarke in optimalno osvetlitev prostora. Na kakšen način? Skrbna izbira notranjega senčila se vam bo zagotovo odlično obrestovala, morate pa zato izbiri nameniti kar nekaj premisleka in morebitnega posvetovanja. Ker smo na tem področju vrhunski strokovnjaki, lahko od nas pričakujete nič manj kot odlične nasvete.

Še prej pa si preberite nekaj osnovnih informacij in napotkov o tem, kaj bi bilo za vaš dom najprimernejše. Če so vam zanimive žaluzije, notranje zagotovo pričarajo prav posebno vzdušje, saj omogočajo natančno nastavitev senčenja oziroma premikanja lamel. Na voljo so vam v različnih barvah, tako kot na primer plise zavese, ki očarajo s številnimi možnostmi tako glede izbire barv in vzorcev kot nastavitev senčenja. Plise senčila lahko predstavljajo pomemben vizualni poudarek prostora in tako omogočajo res številne variacije. V kolikor vas zanimajo rolo senčila, so ta na voljo v pestrih različicah barv in tkanine, prav tako jih je mogoče upravljati na različne načine. Seveda pa lahko pri nas dobite tudi druga senčila za okna, na primer lamelne zavese, ki vsakemu prostoru dodajo nekaj elegantnega.

Prepričani smo, da vas bo naša izbira več kot navdušila, zato vas vabimo, da stopite v stik z nami in skupaj bomo našli najboljšo rešitev za vaš dom ne glede na to, kolikšno stopnjo senčenja si želite, do katere mere želite posamezno senčilo za okno izpostaviti, in nenazadnje, kakšno zgodbo želite z njimi sporočati.

Notranji roloji

Rolo je klasično notranje senčilo za zaščito pred neželenimi pogledi in bleščanjem. Blago notranjega roloja se navija na os ali v omarico, odvisno od izbranega sistema. Roloji so lahko prostoviseči, na izbiro pa so tudi žična ali aluminijasta vodila. Upravljanje je lahko z neskončno perlasto verižico, monokomandno ročico ali motorjem. Blago lahko izberete iz pestre kolekcije barv in vzorcev, pri tem pa lahko izbirate tudi prosojnost blaga.

Maksimalna širina (cm)

Vzorcev blaga

Sistemov

Notranji roloji

Plise zavese

Pliseji so notranje senčilo iz zgubane tkanine, ki se zloži kot harmonika in se ga vgradi na okno. Omogočajo vam zaščito pred neposrednim soncem, delno zatemnitev prostora in vizualen poudarek prostora. Tkanino, iz katere so plise zavese izdelane, je mogoče naročiti v različnih barvah in odtenkih. Tako lahko barvo uskladite z videzov vaših prostorov in s tem ustvarite dodaten poudarek. Pliseji so na voljo v različnih izvedbah za klasična okna, strešna okna, stropna okna in zimske vrtove ter tudi za okna nepravilnih oblik. Možnosti za upravljanje so številne: vrvica, perlasta verižica, ročica na zaključni lameli, podaljšana ročica in monokomandna ročica.

Barvnih odtenkov

Sistemov

Barv ogrodja

Plise zavese

Lamelne zavese

Lamelne zavese so vertikalno obešeni tekstilni trakovi, ki so narejeni iz antistatičnega materiala, zato se na njih ne nabira prah. Uporabne so namesto navadnih zaves, nudijo pa boljše senčenje. Lamele so na voljo v pestri barvni kolekciji, lahko izberete različno kombinacijo barv trakov in s tem naredite poseben barvni poudarek v vašem prostoru. Vodilo lamel je iz aluminija in ga montiramo na strop ali steno. Kvaliteten mehanizem vgrajen v vodilu omogoča resnično preprosto odpiranje in zapiranje lamel oziroma regulacijo svetlobe. Možna je tudi izvedba za okna nepravilnih oblik, predvsem mansardna okna, ki so delno poševna. Upravljanje lamelnih zaves je preprosto, standardno s perlasto verižico za nastavljanje naklona trakov in vrvico za pomikanje lamel levo in desno. Možno pa je tudi motorno in daljinsko upravljanje za maksimalno udobje bivanja.

Širini lamel

Maksimalna širina (cm)

Barv blaga

Lamelne zavese

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije veljajo za najbolj razširjeno in poznano notranje senčilo. Največkrat so vgrajene na okno in omogočajo nastavljanje naklona lamel, možno pa jih je tudi dvigniti in spustiti. Tako lahko nastavite kot s katerim preprečite neposredni sončni svetlobi, da bi vas motila. Lamele notranjih žaluzij so izdelane iz aluminija in so na voljo v dveh dimenzijah -  25 in 16 mm. Barvo lamel pa lahko izberete iz pestre kolekcije standardnih barv. Standardno upravljanje notranjih žaluzije je s paličico za obračanje naklona lamel in vrvico za dviganje in spuščanje senčila. Pri različnih izvedbah pa je možno tudi upravljanje s perlasto verižico, stekleno paličico, monokomandno ročico in motorjem.

Maksimalna širina (cm)

Širini lamel

Barv lamel

Notranje žaluzije

4 različne možnosti upravljanja

Tudi notranja senčila imajo različne možnosti upravljanja. Naj bo to ročica, palica, verižica ali celo motor - upravljanje notranjih senčil ROLTEK je enostavno, udobno in učinkovito.

4 različne možnosti upravljanja

Idealno za otroške sobe

Naša notranja senčila so v skladu z evropskimi normami za varnost otrok. Primerna so tudi za otroške sobe.

Idealno za otroške sobe

Različne montažne možnosti

Najdemo vam rešitev za vsako vgradno situacijo. Notranja senčila zavzamejo zelo malo prostora, saj se jih namesti na okensko steklo ali okvir. Alternativno je možna montaža tudi na strop ali v špaleto. Izvedba je možna tudi za okna nepravilnih oblik, saj je vsako notranje senčilo izdelano točno po meri kupca.

Različne montažne možnosti

Tudi za strešna okna

Nudimo vam tudi celovite rešitve notranjega senčenja za strešna okna. Z veseljem vam svetujemo na vašem objektu. Kontaktirajte nas.

Tudi za strešna okna

POVEČAJTE UDOBJE SVOJEGA DOMA

Nekatera notranja senčila omogočajo nastavitev že s preprostim pritiskom na tipko daljinca. Doživite udobje v svojem domu! Dandanes se lahko že na videz povsem običajno rolo za okno upravlja s pomočjo motorja, tako da ste res lahko prepričani v nič manj kot maksimalno udobje v zavetju svojega doma. Sodobna notranja senčila se vse bolj prilagajajo temu, da vam bivanje še dodatno olajšajo, tako da omogočajo preprosto upravljanje, hkrati pa odlično zaščito tako pred pogledi kot pretiranim bleščanjem sončnih žarkov, ki bi vas motili. V svojem domu se mora vsak počutiti res kar najbolj udobno, pri čemer so vam dobro izbrana senčila, kot so zatemnitveni roloji, rolo senčila, notranje žaluzije, plise zavese in ostala senčila v kar najboljšo pomoč.

Pohvalimo se lahko tudi s tem, da so naša notranja senčila res varna za uporabo in kot takšna primerna tudi za otroške sobe, poleg vsega naši mojstri poiščejo pravo rešitev za še tako zapleteno situacijo. Notranja senčila izdelamo po meri stranke, kar pomeni, da smo izredno prilagodljivi in pripravljeni na iskanje vseh alternativ. Žaluzije po meri dandanes niso več nobena težava, prav tako ne po meri izdelana senčila drugih vrst, kot je na primer rolo za okno. Celovite rešitve najdemo za okna vseh vrst in oblik, tudi za strešna in takšna, ki so daleč od pravilnih oblik.

Pri nas imate res veliko možnosti izbire, izdelki, ki jih boste prejeli, pa bodo izdelani posebej za vas in vaše želje. Če vas zanimajo žaluzije, notranje zagotovo so dobra izbira, ne pozabite pa niti na možnosti številnih drugih notranjih senčil. Že skrbno izbrane zavese za okna lahko vaš dom prijetno popestrijo, seveda pa ima prav vsaka vrsta senčila svoje značilnosti, po katerih se razlikuje od drugih. Pri odločitvi vam bomo z veseljem pomagali, vi pa ste tisti, ki se boste na koncu odločili.

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Avtomatizirajte svoja senčila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.