Notranja senčila

Ustvarite si prijeten ambient! Z notranjimi žaluzijami, lamelnimi zavesami, roloji in plise zavesami bo vaš dom prijeten in vizualno privlačen. Na voljo do v čudovitih barvah in neštetih izvedbah. Zaščitite se pred pogledi od zunaj in z bleščanjem. Notranja senčila so atraktivna in moderna alternativa klasičnim zavesam.

Več dobrega počutja

Dobro zasnovan in harmoničen bivalni prostor odločilni prispeva k dobremu počutju. Z notranjimi senčili ROLTEK ustvarite privlačne dizajnerske poudarke in optimalno osvetlitev prostora.

Notranji roloji

Rolo je klasično notranje senčilo za zaščito pred neželenimi pogledi in bleščanjem. Blago notranjega roloja se navija na os ali v omarico, odvisno od izbranega sistema. Roloji so lahko prostoviseči, na izbiro pa so tudi žična ali aluminijasta vodila. Upravljanje je lahko z neskončno perlasto verižico, monokomandno ročico ali motorjem. Blago lahko izberete iz pestre kolekcije barv in vzorcev, pri tem pa lahko izbirate tudi prosojnost blaga.

Maksimalna širina (cm)

Vzorcev blaga

Sistemov

Notranji roloji

Plise zavese

Pliseji so notranje senčilo iz zgubane tkanine, ki se zloži kot harmonika in se ga vgradi na okno. Omogočajo vam zaščito pred neposrednim soncem, delno zatemnitev prostora in vizualen poudarek prostora. Tkanino, iz katere so plise zavese izdelane, je mogoče naročiti v različnih barvah in odtenkih. Tako lahko barvo uskladite z videzov vaših prostorov in s tem ustvarite dodaten poudarek. Pliseji so na voljo v različnih izvedbah za klasična okna, strešna okna, stropna okna in zimske vrtove ter tudi za okna nepravilnih oblik. Možnosti za upravljanje so številne: vrvica, perlasta verižica, ročica na zaključni lameli, podaljšana ročica in monokomandna ročica.

Barvnih odtenkov

Sistemov

Barv ogrodja

Plise zavese

Lamelne zavese

Lamelne zavese so vertikalno obešeni tekstilni trakovi, ki so narejeni iz antistatičnega materiala, zato se na njih ne nabira prah. Uporabne so namesto navadnih zaves, nudijo pa boljše senčenje. Lamele so na voljo v pestri barvni kolekciji, lahko izberete različno kombinacijo barv trakov in s tem naredite poseben barvni poudarek v vašem prostoru. Vodilo lamel je iz aluminija in ga montiramo na strop ali steno. Kvaliteten mehanizem vgrajen v vodilu omogoča resnično preprosto odpiranje in zapiranje lamel oziroma regulacijo svetlobe. Možna je tudi izvedba za okna nepravilnih oblik, predvsem mansardna okna, ki so delno poševna. Upravljanje lamelnih zaves je preprosto, standardno s perlasto verižico za nastavljanje naklona trakov in vrvico za pomikanje lamel levo in desno. Možno pa je tudi motorno in daljinsko upravljanje za maksimalno udobje bivanja.

Širini lamel

Maksimalna širina (cm)

Barv blaga

Lamelne zavese

Notranje žaluzije

Notranje žaluzije veljajo za najbolj razširjeno in poznano notranje senčilo. Največkrat so vgrajene na okno in omogočajo nastavljanje naklona lamel, možno pa jih je tudi dvigniti in spustiti. Tako lahko nastavite kot s katerim preprečite neposredni sončni svetlobi, da bi vas motila. Lamele notranjih žaluzij so izdelane iz aluminija in so na voljo v dveh dimenzijah -  25 in 16 mm. Barvo lamel pa lahko izberete iz pestre kolekcije standardnih barv. Standardno upravljanje notranjih žaluzije je s paličico za obračanje naklona lamel in vrvico za dviganje in spuščanje senčila. Pri različnih izvedbah pa je možno tudi upravljanje s perlasto verižico, stekleno paličico, monokomandno ročico in motorjem.

Maksimalna širina (cm)

Širini lamel

Barv lamel

Notranje žaluzije

4 različne možnosti upravljanja

Tudi notranja senčila imajo različne možnosti upravljanja. Naj bo to ročica, palica, verižica ali celo motor - upravljanje notranjih senčil ROLTEK je enostavno, udobno in učinkovito.

4 različne možnosti upravljanja

Idealno za otroške sobe

Naša notranja senčila so v skladu z evropskimi normami za varnost otrok. Primerna so tudi za otroške sobe.

Idealno za otroške sobe

Različne montažne možnosti

Najdemo vam rešitev za vsako vgradno situacijo. Notranja senčila zavzamejo zelo malo prostora, saj se jih namesti na okensko steklo ali okvir. Alternativno je možna montaža tudi na strop ali v špaleto. Izvedba je možna tudi za okna nepravilnih oblik, saj je vsako notranje senčilo izdelano točno po meri kupca.

Različne montažne možnosti

Tudi za strešna okna

Nudimo vam tudi celovite rešitve notranjega senčenja za strešna okna. Z veseljem vam svetujemo na vašem objektu. Kontaktirajte nas.

Tudi za strešna okna

POVEČAJTE UDOBJE SVOJEGA DOMA

Nekatera notranja senčila omogočajo nastavitev že s preprostim pritiskom na tipko daljinca. Doživite udobje v svojem domu!

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Avtomatizirajte svoja senčila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.