Nadokenske rolete

Enostavna rešitev za novogradnje in sanacije. Nadokenski roletni sistemi so montirani nad okno skupaj z oknom v pripravljeno odprtino. Roletna omarica nadokenskih sistemov postane sestavni del zidu, zato je še posebej pomembna njega izolativnost. Z nadokenskimi roletami ROLTEK ste lahko tukaj brez skrbi, saj imajo najvišje izolativne vrednosti.

Lep izgled in visoka izolativnost z roko v roki

Nadokenske rolete se vgradijo nad okno. So primerna izbira, če načrtujete novogradnjo ali menjavo oken. Vgradijo se enostavno, skupaj z oknom. Vse roletne sisteme ROLTEK odlikuje odlična toplotna in zvočna izolacija. Nadokenski sistemi so primerni tako za zasebne kot tudi javne objekte. Na voljo so izvedbe s plastičnimi omaricami iz večkomornih profilov, izoliranimi s stiroporjem ali sistem PURO 2.XR, ki je izdelan iz posebne poliuretanske pene. Možna je tudi takojšnja ali naknadna vgradnja integriranega komarnika (razen v sistem RA.2 in RA.3).

Nadokenske rolete KARO

Multifunkcionalni nadokenski sistem KARO vam nudi številne možnosti. Sistem je prilagodljiv različnim situacijam, saj ima dve možnosti izvedbe servisnega pokrova, katero se določi ob naročilu. Miren počitek brez nadležnih insektov boste dosegli z opcijsko vgrajenim integriranim komarikom. Zanj se lahko odločite takoj ali kadarkoli naknadno. Omarica KARO je izdelana iz dvokomornih PVC profilov, ki zagotavljajo, da je omarica stabilna, visoko izolativna in zadrži zunaj veliko hrupa.

W/m2K toplotna prehodnost

Velikosti omaric

Barvnih kombinacij

KARO

Nadokenski roletni sistem PURO 2.XR

Revolucija v senčenju - novi, še boljši sistem PURO 2.XR z nižjo omarico zagotavlja še več svetlobe v prostorih, istočasno pa se ponaša s še boljšimi izolativnimi vrednostmi. Notranjost omarice je izdelana iz posebnega materiala, ki zagotavlja visoko stabilnost in popolnoma zaprt notranji del.

PURO 2.XR je edini nadokenski sistem s servisno odprtino na zunanji strani. Posledično je omarica v notranjosti popolnoma zaprta, dosega najvišjo toplotno izolativnost na tržišču. Sistem je multifunkcionalen in vam poleg senčenja s pomočjo integriranega komarnika omogoča preživljanje prostega časa v miru, brez nadležnih insektov. Komarnik se lahko vgradi takoj, ali pa se zanj odločite naknadno, ko se pojavi potreba. Omarica je izdelana iz trdne poliuretanske pene, ki ne trohni, ne plesni, nima vonja in je zelo lahka. Prednost sistema je tudi možnost vgradnje rolet ali žaluzij v enako omarico, zato je sistem idealen za kombiniranje obeh tipov senčil na enem objektu.

W/m2K toplotna prehodnost

Velikosti omaric

Tipov lamel

PURO 2.XR

RA.3 nadokenski roletni sistem

Sistem RA.3 je namenjen vsem, ki si želite kakovosten, visokoizolativen roletni sistem, ne potrebujete pa integriranih komarnikov. Omarica je izdelana iz dvokomornih PVC profilov in izolirana s stiroporjem. Vodila so lahko izdelana iz plastike, naše priporočilo pa so aluminijasta vodila, saj so še bolj odporna na vremenske vplive. Kot vse nadokenske sisteme, se tudi RA.3 vgradi skupaj z oknom v pripravljeno odprtino. Največja prednost sistema RA.3 je, da se servisni pokrov nahaja na spodnji strani omarice, zato le-ta v prostoru ni vidna, saj se jo z lahkoto prekrije z ometom.

W/m2K Temperaturni faktor

Velikosti omaric

Tipi lamel

RA.3

Nadokenski sistem RA.2

RA.2 je osnovni nadokenski sistem in je namenjen vsem, ki si želite kakovosten, visokoizolativen roletni sistem, ne potrebujete pa integriranih komarnikov. Omarica je izdelana iz dvokomornih PVC profilov in izolirana s stiroporjem. Na voljo so vodila iz visokokakovostne plastike, bolj priporočljiva pa so so aluminijasta vodila, saj so še bolj odporna na vremenske vplive. Kot vse nadokenske sisteme, se tudi RA.2 vgradi skupaj z oknom v pripravljeno odprtino. Omarica ima servisni pokrov iz notranje sprednje strani, zato je po končani vgradnji v prostoru delno vidna. Če želite omarico popolnoma skriti pod omet, izberite katerega od drugih nadokenskih sistemov.

W/m2K Temperaturni faktor

Velikosti omaric

Barv lamel

RA.2

Integriran komarnik

Integrirani komarniki Roltek so v primeru, da želite optimalno senčenje in popolno zaščito pred mrčesom prava izbira! Vgradimo jih lahko skupaj z roletami v roletne omarice in tudi omarice zunanjih žaluzij. Na voljo so 3 mrežice.

TRAJNA REŠITEV ZAŠČITE PRED INSEKTI

ROLTEK vam nudi največjo izbiro pri zaščiti pred mrčesom za različne namene.

3 različni tipi mrežic

Rešitev za vsako situacijo!

Nevpadljivo

za vašo roleto

Udobno

s potegom

Udobno

s klik sistemom

Kotna deljena zaključna letev

Vsi sistemi rolet ROLTEK vam zagotavljajo brezhiben dizajn, saj so so izdelani brez obijačev. Kotna deljena zaključna letev je standardna pri sistemih KARO in RA.3. Omogoča enostaven poseg v mehanizem skozi servisno odprtino kadar je to potrebno. Sistem PURO 2.XR ima standardno ravno zaključno letev, ki se v celoti skrije v omarico za še več svetlobe v prostoru.

Kotna deljena zaključna letev

Toplotna izolacija

Energetsko varčna gradnja pomeni, da je poraba energije za bivanje čim nižja. Tukaj se nadokenski roletni sistemi ROLTEK še posebno dobro izkazujejo. Poleg tega, da imajo omarice zelo dobre izolativne vrednosti, izgube skozi okno preprečuje tudi spuščen lamelni plašč.

Toplotna izolacija

Vodila

Visokokakovostna vodila zagotavljajo enakomeren in udoben tek lamelnega plašča med pomikanjem. Omogočamo vam individualno prilagajanje vodil vaši okenski polici v obliki poševnega odreza ali izseka. Aluminijasta vodila je možno barvati v poljubnem odtenku RAL lestvice, PVC vodila pa imajo možnost barvne dodelave z dekor folijo.

Vodila

Različne barve omaric

Včasih je vgradna situacija nekoliko drugačna od standardne. Takrat se lahko zgodi, da ostane del omarice viden. To ne predstavlja nobenega problema, saj vam nudimo številne možnosti barvanja PVC omaric z barvnimi dekorji, ali pa se omarico prekrije z aluminijasto masko, ki je lahko pobarvana v poljubnem odtenku.

Različne barve omaric

Ena omarica za roleto ali žaluzijo

V spalnicah si želimo popolne teme, medtem ko bi v bivalnih prostorih morda raje imeli več možnosti nastavitve vpada svetlobe. Omarica PURO 2.XR iz poliuretanske pene omogoča vgradnjo rolete ali žaluzije, zato je idealna za kombinacijo različnih senčil na enem objektu.

Ena omarica za roleto ali žaluzijo

Povečajte varnost vašega doma

Spuščena roleta nudi učinkovito zaščito pred neželenimi vsiljivci. Izberite dodatne varnostne opcije, ki jih nudijo naši sistemi in spite še bolj mirno.

ZAŠČITA PRED VLOMILCI

Zavarujte vašo družino!

VELIKA IZBIRA VARNOSTNIH PAKETOV

za vsako denarnico

ZAPAH V ZAKLJUČNI LAMELI

omogoča mehansko varnost

KLJUČAVNICA V ZAKLJUČNI LAMELI

za zaklep rolete iz zunanje strani

MOTORNI POGON

za še več varnosti

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Prihranite do 30% energije

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.