DOBRODOŠLI V PODJETJU ROLTEK

"S celovitimi rešitvami omogočamo varno, udobno, trajnostno in estetsko dovršeno bivanje."

KDO SMO

Smo hitro rastoče družinsko podjetje, vodilni proizvajalec senčil z lastno proizvodnjo le teh v Sloveniji. Ekskluzivno izdelujemo proizvode za tržišča v Sloveniji, Avstriji, Italiji, na Hrvaškem in ostalih državah.

 

Senčila, garažna vrata in komarniki ROLTEK so ključ do popolnega udobja bivanja. Naši kupci so drzni, odločni perfekcionisti z okusom, ki uživajo v funkcionalnosti in v lepem.

Senčila ustvarjena, da trajajo

Smo hitro rastoče družinsko podjetje z dobro razvito prodajno mrežo po srednji Evropi. Z lastno proizvodnjo smo trendsetter in vodilni proizvajalec senčil v Sloveniji.

Senčila ustvarjena, da trajajo

Trajnost in skrb za okolje

V podjetju ROLTEK skrbimo za okolje danes za boljši jutri. Celoten objekt podjetja ROLTEK pokrivajo solarni paneli, kateri proizvedejo več elektrike, kot je porabimo za izdelavo senčil. Materiali uporabljeni za izdelavo so vrhunske kakovosti in iz okolju prijaznih materialov. Konstanten razvoj in skrbno izbrani okolju prijazni materiali jasno poudarjajo funkcijo senčil ROLTEK, ki so narejena za prihranek energije tako poleti kot pozimi.

Trajnost in skrb za okolje

Obiščite najsodobnejši salon senčil v Sloveniji!

Videti slike senčil, komarnikov in garažnih vrat ROLTEK je lahko navdušujoče. Vendar pa to niti približno ne bo enako doživetju v ROLTEK salonu, kjer si lahko vse izdelke ogledate v živo, jih otipate in preizkusite njihovo delovanje. Z veseljem vam bomo svetovali katera senčila ROLTEK so najboljša rešitev prav za vaš dom.

Obiščite najsodobnejši salon senčil v Sloveniji!

Celovita rešitev ROLTEK, od svetovanja do vgradnje senčil v vaš objekt

V podjetju ROLTEK smo perfekcionisti, vsak izdelek je narejen individualno, popolnoma po vaših željah in merah. Ustvarjamo popolno udobje bivanja ter vam zagotavljamo podporo od ideje do vgradnje senčil v vaš dom. Popolno tehnično podporo zagotavljamo tudi arhitektom, projektantom in našim partnerjem, ne glede na zahtevnost projekta. Z lastnim razvojem inovacij, dolgoletnimi izkušnjami ter poudarkom na detajlih smo razvili močneje dimenzionirana senčila, s katerimi lahko pokrijemo tudi največje površine, zasenčimo najbolj nepravilne oblike in uresničujemo najbolj nenavadne želje.

Celovita rešitev ROLTEK, od svetovanja do vgradnje senčil v vaš objekt

CERTIFICIRANI PRODUKTI PO NAJVIŠJIH STANDARDIH

Lasten razvoj zagotavlja konstantno testiranje naših senčil in komarnikov na vremenske vplive kot so veter, dež in sonce. Iskanje najbolj optimalnih rešitev na področju senčenja in zaščite pred mrčesom je naša strast.

CERTIFICIRANI PRODUKTI PO NAJVIŠJIH STANDARDIH

LASTNA PROIZVODNJA IN MONTERSKE EKIPE

Želimo biti drugačni od drugih, neponovljivi in edinstveni. Povprečnih ne občuduje nihče. Naša najpomembnejša vrednota je odličnost. S pristopi, ki jih uporabljamo pri svojem delu, zagotavljamo zadovoljstvo kupcev, sodelavcev, partnerjev.

LASTNA PROIZVODNJA IN MONTERSKE EKIPE

NAŠA VIZIJA

Vizija podjetja je jasna - ponuditi najkvalitetnejše najzahtevnejšemu kupcu. Naši kupci so drzni, odločni perfekcionisti z okusom, ki uživajo v funkcionalnosti in v lepem.

NAŠA VIZIJA

KAJ NAREDI ROLTEK BOLJŠI OD DRUGIH?

Ne glede ali je delo majhno ali veliko, vsak od nas je mojster. Vsako delo je pomembno, da na koncu nastane popolno senčilo za vaš dom ali objekt. Prednost je v detajlih, na katere smo v podjetju ROLTEK še posebej pozorni. Nobena podrobnost v podjetju ROLTEK ni nepomembna. Vedno iščemo nove rešitve, česar še ni, izdelamo. Ne verjamemo v nemogoče. Smo drzni v iskanju individualnih rešitev za naše kupce. To je naša moč pri doseganju trajnostnih rešitev za popolno udobje bivanja našega kupca.

KAJ NAREDI ROLTEK BOLJŠI OD DRUGIH?

NOGOMETNI KLUB ROLTEK DOB

Nogomet je naša druga strast. Ekipno ustvarjanje rezultatov je ključ do dolgotrajnega uspeha. ROLTEK je že vrsto let generalni sponzor nogometnega kluba Dob. Poleg članske ekipe, ki igra v 2. ligi SNL, klub obsega sedem mladinskih ekip. 

Trajnostna poslovna strateška transformacija podjetja ROLTEK

-

ZELENO OMREŽJE SLOVENIJE

ROLTEK je del Zelenega omrežja Slovenije, ki povezuje ter podpira ideje, izzive, projekte, dosežke za nizkoogljični in trajnostni jutri.

ZELENO OMREŽJE SLOVENIJE

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.