Varnostna rolo vrata

Visoko kakovostne aluminijaste lamele z okenci v kombinaciji z najsodobnejšo pogonsko tehnologijo in prefinjenim videzom. To so varnostna rolo vrata PROTEGO.

Popolna zaščita najvišje kakovosti

PROTEGO vrata so znana po elegantni in hkrati robustni konstrukciji. Izdelana so iz ekstrudiranega aluminija, ki ga je nemogoče ukriviti ali iztrgati iz vodil. Poleg varnosti omogočajo maksimalen izkoristek prostora, saj se vertikalno navijejo v omarico. Montaža je možna zunaj ali v prostoru.

PROTEGO varnostna rolo vrata

PROTEGO vrata so znana po elegantni in hkrati robustni konstrukciji. Izdelana so iz ekstrudiranega aluminija, ki ga je nemogoče ukriviti ali iztrgati iz vodil. Poleg varnosti omogočajo maksimalen izkoristek prostora, saj se vertikalno navijejo v omarico. Vrata imajo standardno motorno daljinsko upravljanje, opcijsko s sistemom za ročno odpiranje ob izpadu električne energije in varovalom pred naletom na oviro. Ponašajo se z dvodelnimi vodili, ki zagotavljajo jasne linije, brez vidnih vijakov in posebno aretiranje, ki naredi iztrganje lamel in vodil praktično nemogoče.

Standardne barve

Širina lamel (mm)

Maksimalna širina (cm)

Protego

Možnosti upravljanja

Daljinsko upravljanje

še več udobja in svobode

Kodirna tipkovnica

Popolna zaščita pred vlomilci

Odpiranje s ključ stikalom

Odpiranje in zapiranje s ključem

Več prostora

Rolo vrata garantirajo odličen izkoristek prostora, saj ostane celoten prostor na dvorišču prost. Parkirate lahko tik ob vratih.

Več prostora

Maksimalna kakovost

Garažna vrata ROLTEK so izdelana po vaših merah in prilagojena vaši vgradni situaciji. Montaža je hitra in čista. Vsi sestavni deli so izdelani iz visokokakovostnega aluminija, ki je odporen na korozijo, zato je garantirana dolga življenjska doba. Vzdrževanje in čiščenje vrat je zelo enostavno.

Maksimalna kakovost

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Vsi naši alu profili so iz dvostenskega valjanega aluminija in napolnjeni z okolju prijazno peno, kar jim zagotavlja visoko stabilnost, izolativnost in dolgo življenjsko dobo. Individualnost vaše garaže lahko poudarite tudi z vgradnjo posebnih vrst lamel. Svetlobne lamele omogočajo naraven prehod svetlobe v garažo. Na voljo so tudi zračne lamele, ki omogočajo naravno zračenje garaže in okrasne lamele, ki povečujejo stabilnost in omogočajo barvanje v celotni RAL lestvici.

Najboljši profili iz lastne proizvodnje

Izjemno trdne lamele iz ekstrudiranega aluminija

Varnostne lamele so na voljo v širini 77 mm in v beli ali srebrni barvi.

Izjemno trdne lamele iz ekstrudiranega aluminija

Dvodelna vodila

Dvodelna vodila ROLENTO zagotavljajo visoko varnost pred vlomom za vašo garažo. Po končani montaži zaradi dvodelnih vodil ni vidnih vijakov, v kombinaciji s posebnim aretiranjem lamel pa je plašč nemogoče iztrgati iz vodil.

Dvodelna vodila

Prepričljiva varnost sistema

Pri garažnih vratih ROLTEK je varnost na prvem mestu. Vsa vrata so opremljena (ali imajo to možnost) z varovali pred naletom na oviro. Tako ste lahko brez skrbi, če se otroci igrajo okrog vrat ali pod njimi pustijo svoje igrače. Vrata se bodo pred oviro nemudoma ustavila in se dvignila nazaj.

Prepričljiva varnost sistema

Popolna varnost pred vlomom

Z garažnimi vrati ROLTEK je poskrbljeno za varnost vaše garaže. Plašč je na motor vrat pritrjen s profili, ki onemogočajo nasilno dviganje lamelnega plašča. Dvodelna vodila zagotavljajo, da po končani montaži ni vidnih vijakov, zato jih je nemogoče odmontirati iz objekta. Posebno ROLENTO aretiranje pa zagotavlja, da je lamele nemogoče iztrgati iz vodil.

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte vaša garažna vrata

ROLTEK pribor

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.