Predokenske zunanje žaluzije

Predokenske zunanje žaluzije omogočajo odlično zaščito pred vročino in modern izgled objekta, zato so zelo priljubljene v sodobni gradnji. Vgradnja je možna tudi naknadno na že zaključene objekte.

Odlična zaščita pred vročino in elegantna oblika

Zunanje žaluzije HERO vam omogočajo ohranjati ugodno klimo v prostoru. Zaustavijo lahko celo do 80% vročine, ki bi sicer segrevala vaše prostore. Različne oblike lamel in vodil nudijo individualne rešitve za vsak objekt.

HERO.1 zunanje žaluzije

Veliko skrbno premišljenih detajlov naredi sistem HERO.1 idealno žaluzijo za moderno, nizkoenergijsko in pasivno gradnjo. Celoten sistem je izdelan s poudarkom na izjemni stabilnosti in zagotavlja dodatno varnost pred vlomom. Sistem HERO.1 odlikujejo maksimalno temnenje, dovršen dizajn lamel, ekstremna stabilnost in tiho delovanje. Na voljo je z dvema tipoma lamel - P in S.

Stabilna vodila sistema HERO.1 dimenzije 78 x 23 mm so lahko realizirana nadometno ali podometno.

Globina omarice (mm)

Oblika lamel

Višin omarice

HERO.1

HERO.1X zunanje žaluzije

Izvedba HERO.1X vam nudi še več udobja, saj omogoča tudi vgradnjo integriranega komarnika. Izberite ga ob gradnji, obnovi ali za že končane objekte, saj je možna tako nadometna kot tudi podometna vgradnja. Vodila sistema HERO.1X so domišljeno izdelana iz dveh delov, zato po zaključeni montaži ni vidnih vijakov. S tem je varnost še povečana, saj morebitni vlomilec ne more odvijačiti vodil z okna.

HERO.1X ima stabilna vodila dimenzije 93 x 47 mm.

Globina omarice (mm)

Obliki lamel

Velikosti omaric

HERO.1X

HERO.2 zunanje žaluzije

Sistem HERO.2 je klasična izvedba zunanjih žaluzij z aluminijastimi vodili. Poleg vodil, ki se zmontirajo na okno so na voljo tudi podometna vodila, ki se popolnoma skrijejo v fasado. Možna je izbira med številnimi tipi vidnih in podometnih mask. Maske so stabilne tudi pri večjih širinah, saj so izdelane iz aluminija debeline 1,5 mm.

V primeru želje po zaščiti pred mrčesom je sistem možno kombinirati z različnimi tipi samostojnih komarnikov.

Kompaktna standardna vodila so dimenzije 20 x 22 mm. Možna je tudi izbira podometnih vodil.

Tipov mask

Barv lamel

Barvnih kombinacij

HERO.2

HERO.3 - POPOLNOMA PODOMETNE ZUNANJE ŽALUZIJE

Novi sistem HERO.3 je v prvi vrsti namenjen tistim, ki ljubijo tehnično dovršenost, minimalističen izgled ter dajejo velik pomen toplotno izolativnim lastnostim objekta. HERO.3 je izdelan tako, da so omarica in vodila v celoti skrita pod omet, kar poleg brezhibnega videza preprečuje tudi nastanek toplotnega mostu in kondenzacije ob stiku s špaleto. Koeficient toplotne prehodnosti λ osnovnega dela vodila znaša neverjetnih 0,0387 W/mK. Celoten sistem je samonosilen, izdelan s poudarkom na izjemni stabilnosti in zagotavlja dodatno varnost pred vlomom.

Omarica HERO.3 je vedno globine 145 mm in je na voljo v 5 različnih višinah.

Globina omarice (mm)

Obliki lamel

Velikosti omaric

HERO.3

HERO.3X - POPOLNOMA PODOMETNE ZUNANJE ŽALUZIJE

Novi sistem HERO.3X je v prvi vrsti namenjen tistim, ki ljubijo tehnično dovršenost, minimalističen izgled ter dajejo velik pomen toplotno izolativnim lastnostim objekta. HERO.3X je izdelan tako, da so omarica in vodila v celoti skrita pod omet, kar poleg brezhibnega videza preprečuje tudi nastanek toplotnega mostu in kondenzacije ob stiku s špaleto. Koeficient toplotne prehodnosti λ osnovnega dela vodila znaša neverjetnih 0,0387 W/mK. Celoten sistem je samonosilen, izdelan s poudarkom na izjemni stabilnosti in zagotavlja dodatno varnost pred vlomom. Sistem s samonosnimi vodili se skupaj z masko in lamelnim plaščem vgradi v pripravljeno okensko odprtino in privijači na okno, kar bistveno poenostavi delo tako monterski ekipi kot fasaderjem, hkrati pa se izničijo možnosti napak pri zaključnih delih. Omarica HERO.3X je vedno globine 145 mm in je na voljo v 5 različnih višinah.

Za še večje udobje bivanja nudi HERO.3X tudi možnost vgradnje integriranega komarnika, pri čemer ima vodilo edinstveno lastnost na tržišču, ki zagotavlja še lepši izgled objekta - vodilo komarnika in žaluzije se nahajata v isti ravnini.

Globina omarice (mm)

BARV LAMEL

Velikosti omaric

HERO.3X

Integrirani komarniki

Integrirani komarniki ROLTEK so v primeru, da želite optimalno senčenje in popolno zaščito pred mrčesom prava izbira! Z njihovo pomočjo lahko nadležnemu mrčesu preprečite prehod v vaš dom z eno samo potezo. Če komarnika v hladnem delu leta ne potrebujete, se enostavno navije v omarico, kjer je popolnoma skrit. Vgradnja je možna takoj ali naknadno v predpripravljeno omarico. Na voljo so 3 tipi mrežic.

TRAJNA REŠITEV ZAŠČITE PRED INSEKTI

ROLTEK vam nudi največjo izbiro pri zaščiti pred mrčesom za različne namene.

3 različni tipi mrežic

Rešitev za vsako situacijo!

Nevpadljivo

za vašo žaluzijo

Udobno

s potegom

Udobno

s klik sistemom

Maksimalno temnenje

Zunanje žaluzije HERO so oblikovane tako, da zagotavljajo maksimalno zatemnitev. Zatemnitev je podobna kot pri roletah, zato bo vaš spanec miren tudi, če se boste za njih odločili v spalnih prostorih. Oglejte si jih v živo v našem salonu in se prepričajte na lastne oči.

Maksimalno temnenje

Roletam podoben videz

HERO lamele so namensko oblikovane tako, da v zaprtem stanju spominjajo na videz rolet. Kombiniranje obeh tipov senčil na enem objektu še nikoli ni bilo tako elegantno. Zasenčite vsak prostor s senčilom, ki najbolje izpolnjuje bivalne potrebe.

Roletam podoben videz

DIZAJN LAMEL

Lamele zunanjih žaluzij HERO so na voljo v obliki P in S. Njihov dizajn je narejen tako, da zagotavlja maksimalno temnenje in usklajen izgled objekta ob kombiniranju žaluzij in rolet na enem objektu. Lamela P je zaradi svoje edinstvene oblike tudi zaščitena s patentom.

DIZAJN LAMEL

Pestra izbira tipov mask

Maske sistemov HERO.1 in HERO.1X so lahko v vidne ali popolnoma skrite pod omet. Globina maske je 130 oz. 145 mm. Sistem HERO.2 je še bolj prilagodljiv. Ima pestro izbiro tipov vidnih in podometnih mask, zato je kos vsaki vgradni situaciji. Globina in višina mask se individualno določi glede na vgradno situacijo. Dovolite, da vam pri tem svetujemo.

Pestra izbira tipov mask

VODILA

Dodelana oblika vodil HERO.1X vam zagotavlja še več varnosti in estetike. Po končani montaži ni vidnih vijakov, zato ideja vlomilcev, da bi senčilo odvijačili z okna ne pride v poštev. Zavarujte sebe, svoje bližnje in svoj dom!

VODILA

ŽIČNA VODILA

Zunanje žaluzije HERO.2 so na voljo tudi v izvedbi z žičnimi vodili. Za posebne vgradne situacije pa je možna tudi kombinacija vodil - aluminijasta vodila na eni in žična vodila na drugi strani senčila.

ŽIČNA VODILA

FASADNA IZVEDBA

Včasih montaža žaluzije na okno ni možna. ROLTEK ima rešitev za vsak objekt. Sistem HERO.1 je možno vgraditi tudi na fasado. Rešitev na mestu pri naknadni vgradnji.

FASADNA IZVEDBA

VLOŽEK V VODILIH ZA TIHO DELOVANJE

Vsa vodila za zunanje žaluzije HERO so opremljena s plastičnim vložkom, ki zagotavlja tiho delovanje med pomikanjem lamel po vodilih. Tudi v primeru vetra kovinski zatiči lamel v vodilih ne bodo ropotali.

VLOŽEK V VODILIH ZA TIHO DELOVANJE

ZAGOTOVLJENA DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

Sredica vrvic pri sistemu HERO je izdelana iz kevlarja. Ta poseben material ima 5x večjo natezno trdnost kot železo, zato se vrvica nikoli ne raztegne. Žaluzije HERO so zato popolno poravnane tudi po dolgih letih uporabe.

ZAGOTOVLJENA DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

PODOMETNA VODILA

Posebna podometna vodila v kombinaciji s stiropor vložki omogočajo še bolj jasne linije. Najvišja funkcionalnost v kombinaciji z estetiko!

PODOMETNA VODILA

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte svoje žaluzije

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.