Predokenske zunanje rolete

Predokenske rolete z vidnimi omaricami so primerne za sanacije pa tudi za novogradnje. Lahko pa izkoristite njihovo prilagodljivost in jih vgradite na zaključene objekte, kjer senčila niso bila predvidena. Če vas zanimajo zunanje rolete, cena ne more biti natančno vnaprej določena, saj so rolete prilagojene potrebam posameznega objekta in vašim željam. Lahko pa vam zagotovimo, da so cene, ki jih imajo naše zunanje rolete, dostopne – še posebej, če vemo, kakšne prednosti rolete prinašajo. Ne le, da omogočajo popolno zatemnitev notranjih prostorov, so tudi odličen izolator, ki ščiti tako pred temperaturnimi spremembami kot hrupom, da o radovednih pogledih mimoidočih niti ne govorimo. Predokenske zunanje rolete so tudi zelo obstojne in zahtevajo le minimalno vzdrževanje, poleg tega so izredno prilagodljive, saj nudijo številne dodatne možnosti. Če si ogledujete zunanje rolete, cena nikakor ne bi smela biti prvi pogoj, saj ste lahko prepričani, da boste z nakupom kvalitetnih rolet res zadovoljni še vrsto let.

Visoka prilagodljivost in individualen dizajn

Ideja predokenskih rolet je enostavna, a hkrati genialna. Roletne omarice niso nameščene nad okno, temveč pred njega. Omarica se lahko vgradi brez posegov v obstoječe okno, enostavno na okenski okvir. Ker pri tem niso potrebne izvrtine v sam objekt, ne pride do toplotnih mostov. Če vgrajujete predokenske zunanje rolete, boste zmanjšali tako porabo energije kot onesnaževanje okolja, zmanjšali tudi stroške in občutno izboljšali udobje bivanja. Montaža takšnih rolet je hitra, preprosta in čista. Poleg vsega so zunanje rolete danes na voljo v številnih različicah, ki se popolnoma prilagodijo potrebam objekta in seveda vašim željam. Izbirajte med različnimi oblikami, ki jo imajo zunanje rolete – cena se razlikuje glede na namembnost. Na voljo imate tudi različne velikosti omaric ter seveda barv in barvnih kombinacij, ki vas bodo zagotovo očarale.

PENTO predokenske rolete iz aluminija

Aluminijaste rolete PENTO imajo omarico petkotne oblike in so najbolj pogosto vgrajen predokenski sistem. Idealne so za zaključene objekte, lahko pa jih vgradimo tudi ob sanaciji ali na novogradnje, če so vam všeč vidne omarice. Naknadna vgradnja integriranega komarnika ne predstavlja za sistem PENTO nobene ovire, prav tako je na voljo z ročnim ali motornim upravljanjem. Možna je tudi avtomatizacija sistema z daljinci in stikali s časovno uro. Nadgradite svoj sistem PENTO z varnostnim paketom in vlomilcem preprečite vse možnosti, da bi prišli v vaš dom skozi okno.

Velikosti omaric

Tipov lamel

Barvnih kombinacij

Pento

Quadro aluminijasti roletni sistem

Aluminijaste rolete QUADRO podjetja ROLTEK s kvadratno omarico so idealna rešitev za zaključene objekte, pa tudi sanacije in novogradnje. Tehnično ima sistem QUADRO enake lastnosti kot PENTO, njegova prednost pa je še močnejša omarica, standardno izdelana iz ekstrudiranega aluminija. Rolete QUADRO lahko upravljate ročno s trakom ali monokomando, opcijsko pa tudi z žičnim ali daljinskim motorjem. Sistem je dobavljiv v številnih barvnih odtenkih omarice, vodil in zaključne letve ter 21 standardnih barvah lamel.

VELIKOSTI OMARIC

BARV LAMEL

STANDARDNIH BARV

Quadro

Aluminijaste rolete Rondo

Aluminijaste rolete RONDO s polkrožno omarico predstavljajo lep dizajnerski element za vse, ki so jim všeč zaobljene oblike. Tako kot ostale predokenske rolete je primeren za zaključene objekte, pa tudi sanacije in novogradnje. Rolete RONDO so tehnološko dovršena in trajna rešitev senčenja za vaš objekt. Njihova oblika omogoča dobro odvodnjavanje, zato so priporočljive na lokacijah, kjer na omarico pada dež. Sistem je možno nadgraditi z vgradnjo integriranega komarnika, upravljanje pa je lahko ročno ali motorizirano.

VELIKOSTI OMARIC

BARV LAMEL

BARVNIH KOMBINACIJ

Rondo

Intego podometne aluminijaste rolete

Podometne rolete INTEGO so petkotna omarica skrita pod omet. Montaža se izvede pred izdelavo fasade na pripravljen zob. Odlično se prilegajo pod fasado in ustvarijo lep izgled objekta. Servisni pokrov na zunanji strani omogoča enostaven dostop do mehanizma, kadar je to potrebno. Oblikovan je pod kotom 20°, zato je frontalno gledano malenkost viden. Tudi podometne rolete nudijo možnost vgradnje integriranega komarnika, v ta namen je pomembno samo upoštevati 20 mm večjo globino pri pravi zoba. Upravljanje je lahko ročno s trakom ali monokomando ali motorno s stikalom ali daljincem.

Velikosti omarice

Stopinj naklon pokrova

Standardnih barv

Intego

Podometne rolete Q.INTEGO

Podometne rolete Q.INTEGO so ene najbolj pogosto vgrajenih sistemov pri novogradnjah. Standardno vgrajen ekstrudiran servisni pokrov zagotavlja visoko stabilnost sistema tudi pri širših oknih, dizajn zaključna letev pa zagotavlja popolno zapiranje omarice pri dvignjeni roleti. Omarica je oblikovana pod kotom 90°, zato je frontalno gledano servisni pokrov popolnoma neviden. Možnost vgradnje integriranega komarnika in opcijsko motorno upravljanje naredijo sistem Q.INTEGO pravo izbiro za vaše udobje bivanja.

VELIKOSTI OMARIC

VRST LAMEL

BARVNIH KOMBINACIJ

Q.INTEGO

Integrirani komarniki

Predokenske rolete so multifunkcionalni sistemi senčenja. Imajo možnost vgradnje integriranega komarnika, s pomočjo katerega lahko nadležnemu mrčesu preprečite prehod v vaš dom z eno samo potezo. Če komarnika v hladnem delu leta ne potrebujete, se enostavno navije v roletno omarico, kjer je popolnoma skrit. Vgradnja je možna v številne tipe rolet ROLTEK - tudi naknadno.

TRAJNA REŠITEV ZAŠČITE PRED INSEKTI

ROLTEK vam nudi največjo izbiro pri zaščiti pred mrčesom za različne namene.

3 različni tipi mrežic

Rešitev za vsako situacijo!

Nevpadljivo

za vašo roleto

Udobno

s potegom

Udobno

s klik sistemom

Profili iz lastne proizvodnje

Aluminijasti profili iz podjetja ROLTEK so izredno obstojni in enostavni za čiščenje. Nudijo vam visoko varnost pred vlomom. Polnjeni so z okolju prijazno peno, ki naredi profile še bolj stabilne. Površina je prašno barvana in odporna na vremenske vplive. Ponovno barvanje ni nikoli več potrebno. Logično je, da je spuščena roleta izpostavljena različnim okoljskim vplivom, zato je kakovost lamel še posebej pomembna. ROLTEK ponuja rešitev za vsako zahtevo!

Profili iz lastne proizvodnje

Rešitev za kotne spoje

ROLTEK nudi elegantno rešitev za vsako okno. Tudi okna s kotnim spojim nam ne predstavljajo nobenega problema. Kontaktirajte naše prodajno osebje ali obiščite naš salon in predstavili vam bomo rešitve.

Rešitev za kotne spoje

Brezhiben zaključek

Opcijska dizajn zaključna lamela pri predokenskih roletah popolnoma zapre omarico od spodaj in tako ščiti mehanizem in profile pred vremenskimi vplivi in umazanijo. Poleg tega boste uživali v čistem izgledu vaših rolet.

Brezhiben zaključek

Pestra izbira barv

Izbirajte med različnimi barvami in strukturami površine omaric, vodil in zaključnih letev. Skupaj z izbrano barvo lamel lahko ustvarite popolno barvno kombinacijo za vaš objekt. Naše osebje vam bo z veseljem svetovalo pri izbiri barve po najnovejših trendih.

Pestra izbira barv

Povečajte varnost vašega doma

Spuščena roleta nudi učinkovito zaščito pred neželenimi vsiljivci. Izberite opcijski varnostni paket z ojačano zaključno letvijo, skritimi vijaki vodil in zaščito pred dvigom lamelnega plašča in spite še bolj mirno.

Na splošno so zunanje rolete znane kot odličen dodatek k večji varnosti vašega doma, zato velja o njih razmisliti tudi s tega vidika. Učinkovita zaščita pred nepovabljenimi gosti, kvalitetno senčenje, zaščita pred vremenskimi vplivi in številne možnosti z vidika dizajna so lastnosti, ki govorijo v prid zunanjim roletam. Naše zunanje rolete (cena se določi individualno) bodo izdelane posebej za vas. Zanesite se na naše strokovnjake, ki so polni izkušenj in znanja, tako da vas ne bodo razočarali.

ZAŠČITA PRED VLOMILCI

Zavarujte vašo družino!

VELIKA IZBIRA VARNOSTNIH PAKETOV

za vsako denarnico

ZAPAH V ZAKLJUČNI LAMELI

omogoča mehansko varnost

KLJUČAVNICA V ZAKLJUČNI LAMELI

za zaklep rolete iz zunanje strani

MOTORNI POGON

za še več varnosti

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Barvne lestvice

Avtomatizirajte svoje rolete

ROLTEK pribor

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Energetska učinkovitost

Energetska učinkovitost

Prihranite do 30% energije

Varnost

Varnost

Zaščita pred vlomom in poškodbami stekla

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.