Zip screen OLIMP

Vam sončni žarki predstavljajo težave, ampak ne želite izgubiti pogled skozi okno in pogled navzven? Radi svoj čas preživljate zunaj, pa nimate primernega prostora ali pa je ta večino dneva močno osončen? Izberite zunanja zip screen senčila za okna in terase, ki se bodo tudi pri vas doma zagotovo izkazala za vrhunska. Tako imenovani zip screen je sodobno in vse bolj priljubljeno senčilo, znano po učinkoviti zaščiti pred močnim soncem.

Zunanja zip screen senčila ROLTEK vas namreč ščitijo pred vročino in bleščanjem, istočasno pa dopuščajo čist pogled navzven. To pomeni, da vam naša zip screen senčila zagotavljajo prijetno senco in hlad, hkrati pa vam ne zastirajo pogleda, tako da lahko iz svojega doma ali terase še naprej občudujete čudovito naravo. Takšna senčila so zelo primerni tako za balkone in terase kot kakšne nadstreške oziroma vse zunanje prostore, ki bi jih radi zastrli ter spremenili v prijetnejši prostor za preživljanje prostega časa, obedovanje in druge vam ljube dejavnosti. Zip screen senčila OLIMP so nameščena na zunanjo stran oken in tako na njih ne potrebujetedodajati nobenega drugega senčila.

Zip screen OLIMP

Igra sence in pogleda navzven

Zunanja screen senčila so odporna na vremenske vplive in ne potrebujejo praktično nobenega vzdrževanja. Odlikuje jih odlična funkcionalnost, saj vam nudijo zaščito pred vročino, istočasno pa dopuščajo dovolj naravne svetlobe za udobno bivanje. Je lahko sploh še kaj boljšega? Če vas zanimajo zunanja screen senčila za vaša okna ali terase, cena ne bi smela bili prevelika težava, saj boste za dostopno investicijo dobili odlično senčilo s kar nekaj pozitivnimi lastnostmi. Zip screen senčila so vam pri nas na voljo po dostopni ceni.

Zip screen OLIMP.1 / .1X se lahko namesti nad- ali podometno, samo senčilo pa je pospravljeno v kompaktni omarici, ki se bo prilegala vsakemu objektu in bo navdušila ljubitelje sodobne arhitekture. Kar odlikuje zip screen OLIMP pred ostalimi senčili te vrste je možnost integriranega rolo komarnika, skritega v isti kompaktni omarici sistema. Tako vam poleg zaščite pred soncem nudi tudi zaščito pred nedležnimi insekti.
Če vas zanima cena za zip screen OLIMP nam pošljite povpraševanje in posredovali vam bomo našo ponudbo. Pri odločitvi, katero screen senčilo bi bilo za vas najprimernejše, smo vam lahko v veliko pomoč. Smo strokovni, svoja znanja nenehno dopolnjujemo, odlikujejo pa nas tudi bogate izkušnje, tako da vam lahko zagotovimo kar najboljšo izbiro ne glede na to, ali vas zanima zunanje senčilo za okno ali pa za zakrivanje terase.

Zip screen OLIMP.1

Zunanje zip screen senčilo OLIMP.1 je senčilo iz blaga v kompaktni zunanji omarici. Možna je nadometna ali podometna izvedba. Omogoča delno zatemnitev in pripomore k preprečevanju segrevanja vašega prostora. Na voljo so štiri stopnje transparentnosti blaga iz steklenih vlaken: 10%, 5%, 1%, 0%. Omarica je izdelana iz močnega ekstrudiranega aluminija in se vgradi na zunanjo stran okenskega okvirja pred okno. Možno jo je barvati po katerikoli barvi RAL lestvice, kar zagotavlja odlično barvno ujemanje z vašim objektom. Stranska aluminijasta vodila z zip sistemom zapiranja skrbijo za enakomeren tek blaga po njih, zaključna letev pa za optimalno napetost blaga v vsakem položaju.
 

Barv blaga

Max. širina in višina (cm)

Max. površina (m2)

Zip screen OLIMP.1

Zip screen OLIMP.1X

Zunanje zip screen senčilo OLIMP.1X je senčilo iz blaga v kompaktni zunanji omarici. Možna je nadometna ali podometna izvedba. Omogoča delno zatemnitev in pripomore k preprečevanju segrevanja vašega prostora. Na voljo so štiri stopnje transparentnosti blaga iz steklenih vlaken: 10%, 5%, 1%, 0%. Omarica je izdelana iz močnega ekstrudiranega aluminija in se vgradi na zunanjo stran okenskega okvirja pred okno. Možno jo je barvati po katerikoli barvi RAL lestvice, kar zagotavlja odlično barvno ujemanje z vašim objektom. Stranska aluminijasta vodila z zip sistemom zapiranja skrbijo za enakomeren tek blaga po njih, zaključna letev pa za optimalno napetost blaga v vsakem položaju. Možna je vgranja integriranega rolo komarnika, kater se elegantno skrije v samo omarico sistema. Vgradnja komarnika je možna tudi naknadno, če se zazna potreba po zaščiti pred insekti.

Barv blaga

Max. širina in višina (cm)

Max. površina (m2)

Zip screen OLIMP.1X

Prednosti OLIMP

Zaključna letev

pripomore k enakomerni napetosti blaga, v zgornjem končnem položaju pa se popolnoma skrije v omarico.

Integriran komarnik

pripomore k enakomerni napetosti blaga, v zgornjem končnem položaju pa se popolnoma skrije v omarico.

Zip vodila

zagotavljajo konstantno napetost blaga in ščitijo pred izpahom tudi v močnem viharju.

Tesnilni profil

pripomore k optimalnemu navijanju blaga na cev in poskrbi za stalno napetost blaga. Pri sistemu OLIMP.1X tesnilni profil hkrati predstavlja tudi ohišje integriranega komarnika.

Namenski kanal za inštalacije

je enostavna in elegantna rešitev kamor se skrije vse kable in inštalacije. Pripomore k boljšem izgledu in bolj kvalitetni montaži.

Močna, kvalitetno grajena omarica

z modernim izgledom bo sovpadla k vsakemu objektu. K boljšemu izgledu pripomore tudi gradnja brez vidnih vijakov, ki so skriti v sami konstrukciji.

Daljinsko upravljanje

Sistem Zip screen OLIMP vam s svojim standardnim motornim, po želji tudi daljinskim upravljanjem nudi maksimalno udobje. Možna je tudi nadgradnja z inteligentnim upravljanjem s pametnim telefonom.

Daljinsko upravljanje

Transparentno blago

Zahvaljujoč transparentnim tkaninam lahko nenehno kombinirate svetlobo in senco.

Transparentno blago

Velike dimenzije, tudi ob močnejšem vetru

Senčilo Zip screen OLIMP je vpeto v vodila po principu zadrge. To mu zagotavlja optimalno napetost in obstojnost na sunke vetra celo do 120 km/h. Maksimalna površina je 15 m², pri tem višina ali širina ne smeta presegati 5 metrov.

Velike dimenzije, tudi ob močnejšem vetru

Individualna oprema

Screen senčila zagotavljajo čiste linije in eleganten izgled. Blago je na voljo v preko 150 barvnih odtenkih in tudi različnih tkanjih. Skupaj z omarico, vodili in zaključno letvijo, ki so na voljo v 8 standardnih barvah ali preko 220 barvnih odtenkih po posebnem naročilu, je možnost kombiniranja skoraj neomejena.

Individualna oprema

Prihranek energije

Na voljo je alternativa dragemu hlajenju vašega doma s klimatskimi napravami: screen senčila ROLTEK. Zadržijo lahko do 70% sončnih žarkov! Vročina ostane na zunanji strani okna in ne segreva vaših prostorov. Prihranite pa lahko tudi pozimi. Spuščeno senčilo namreč zmanjša izgubo energije skozi okna.

Prihranek energije

POVEČAJTE UDOBJE SVOJEGA DOMA

Za največjo mero udobja bo poskrbelo motorno upravljanje, ki bo na pritisk gumba preprečilo bleščanje. Zip screen senčila omogočajo tudi nadgradnjo s pametnim upravljanjem, kar bo vaše udobje le še povečalo. Izbira pa je seveda zgolj vaša.

Senčilo boste seveda izbrali glede na to, kaj vam najbolj odgovarja. Poigrajte se s sencami in svetlobo, izberite tkanine, ki so trpežne tudi proti močnemu vetru, dovolite, da zip screen OLIMP s pomočjo povsem individualnih rešitev zasije v vsej svoji lepoti, vašemu domu pa doda pridih elegance, čistih linij in brezčasnosti ter seveda še bolj okoljsko ozaveščenega načina življenja. Če se zavedate, da lahko precej privarčujete s pravilno izbiro senčila, kot so na primer zip screen senčila, cena resnično ne bi smela biti prevelika ovira. Takšna senčila lahko namreč zadržijo res visok delež sončnih žarkov, kar pomeni, da vročina ne vdira ne na terase ne v notranje prostore.

S svojim strokovnim znanjem in povsem individualnim pristopom vam bomo pri izbiri rade volje pomagali.

BREZMEJNE MOŽNOSTI IZBIRE

Izberite si barvni odtenek po vašem okusu

Avtomatizirajte svoja screen senčila

Prednosti

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vremenskimi vplivi

Zaščita pred vročino in bleščanjem

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Doživite ta izdelek v živo

Obiščite naš prodajni salon in se v živo prepričajte v kakovost izdelkov ROLTEK.

Prodajni saloni ROLTEK

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.