Komarniki

Boljša ideja. Trajno učinkovita rešitev. Naši komarniki za okna so izdelani na principu dolgoročne in okolju prijazne zaščite pred mrčesom.

Komarnik se uporablja kot učinkovita zaščita, ki nam zagotavlja boljše počutje, daje nam možnost mirnejšega spanca in prihrani tudi marsikatero neprijetnost. Še posebej v toplejšem delu leta se mrčes rad zateka v notranje prostore, če imamo na odprtinah, kot so okna in vrata, nameščen komarnik, pa jih lahko imamo ves čas odprte, saj mrčesu učinkovito preprečimo vstop v naš dom.

Pri nas vam je komarnik na voljo v različnih izvedbah, izbira pa je seveda le vaša. Z veseljem vam bomo tudi svetovali, saj imamo dolgoletne izkušnje in strokovna znanja s tega področja. Izbirate lahko med rolo, drsnimi in krilnimi komarniki, pa takšnimi, ki so fiksni, in plise komarniki za okna. Vsak od teh je v nečem poseben in primeren za določene pogoje, zato so preberite več o njih. Vse naše izdelke odlikujejo praktičnost, preprosto upravljanje, stilska dovršenost, prilagodljivost, nezahtevno vzdrževanje in dolga življenjska doba. To pomeni, da komarnik izdelamo povsem po vaših željah in razmerah na terenu, pri tem pa seveda upoštevamo tudi vaš okus in izdelek dodelamo tako, da je lahko popolnoma individualen. Poleg same vrste komarnika lahko izbirate tudi med številnimi barvami in kvalitetno opremo na splošno, mi pa vam zagotavljamo ne le odlične materiale, temveč tudi izvedbo na vrhunski ravni.

Zaupajte nam, prepričani smo, da lahko skupaj izberemo najboljši komarnik, ki bo odgovarjal tako vam kot vašim najbližjim. Zaščitite se torej pred nepovabljenimi gosti, ki bi se radi zatekli v vaš dom, in si z izbiro pravega komarnika zagotovite miren spanec prav vse dni v letu.

Komarniki

Komarnik, takrat, ko ga potrebujete.

Rolo komarniki

Komarnik, takrat, ko ga potrebujete.

Harmonija udobja in dizajna

Drsni komarniki

Idealna rešitev za velike okenske odprtine.

Individualna zaščita pred mrčesom

Krilni komarniki

Za okna in balkonska vrata.

Tako individualni in vsestranski kot vi.

Fiksni komarniki

Tako individualni in vsestranski kot vi.

Prihranek prostora, enostavna uporaba in varnost

Plise komarniki

Robusten in vsestranski.

Kreativnost nima meja.

Barve in oprema

Bodite individualni!

PREDNOSTI

Certificirani produkti

Certificirani produkti

5 let garancije na vaš novi izdelek

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja

Enostavna nadgradnja z integriranim komarnikom

Izdelava po meri

Izdelava po meri

Individualna izdelava v dimenziji in barvi za vaš objekt

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.