Zip screen senčilo OLIMP z integriranim komarnikom

Vsi že komaj čakamo, da bomo lahko čim več časa preživeli na prostem. Žal pa so topli meseci tudi sezona muh, čebel, komarjev in drugih nezaželenih krilatih gostov. Za vse tiste, ki se niste pripravljeni odreči delu, branju, športu ali igri na svežem zraku, strokovnjak za senčila ROLTEK predstavlja inovativno rešitev. Zip screen senčilo OLIMP z integriranim komarnikom je celovita družina izdelkov, ki združuje prijetno senco, zaščito pred radovednimi pogledi, pa tudi zaščito pred insekti.

Popoln dvojec

Pri izbiri izdelka je treba paziti predvsem na ustrezno kakovost ter dobro premišljene in preproste podrobnosti. Naši strokovnjaki za senčila vedo, da je dobro načrtovanje ključ do uspeha. Tako ponosno predstavljamo novo generacijo zip screen senčil z integriranim komarnikom, ki je rezultat lastnega strokovnega razvoja: razvito in proizvedeno v Sloveniji.

Zip screen senčilo OLIMP je sistem senčenja s prosojnimi tkaninami, ki ščitijo pred nezaželenimi pogledi, vročino in bleščanjem. V kratkem času je pritegnil pozornost marsikaterega ljubitelja modernih elegantnih linij. Vendar njegov izgled še zdaleč ni edino, kar navdušuje. Brez težav zasenči tudi velike in bolj izpostavljene površine.

Kot ključno novost pa smo v podjetju Roltek sistemu dodali še integriran komarnik. S tem smo poželi lovoriko prvega in trenutno tudi edinega ponudnika tovrstnega senčila v Sloveniji. Uporabnost senčila se tako še poveča. Nič več vam ni potrebno izbirati med zadnjim modnim trendom in dobro staro klasiko, pri kateri dobite senčenje in zaščito pred komarniki v enem. OLIMP združuje vse troje!

-

Zaključna letev pripomore k enakomerni napetosti blaga, v zgornjem končnem položaju pa se popolnoma skrije v omarico.

Integriran rolo komarnik poskrbi za dodatno udobje, možno ga je pa graditi tudi naknadno.

Zip vodila zagotavljajo konstantno napetost blaga in ščitijo pred izpahom tudi v močnem viharju.

Odpornost na veter in robustnost

Dvojna rešitev OLIMP je posebej odporna na dež in veter. Tekstilno senčilo ni pritrjeno le na območju gredi in zaključne letve, pač pa po celotni dolžini vodila (vpenjanje po sistemu zadrge oz. zip). Standardno se upravlja z motornim pogonom. »Zip« in plastični vodilni utor zagotavljata varno vodenje in optimalno napenjanje tkanine. Kadar senčila ne potrebujete, bo v omarici varno zaščiteno pred vlago in umazanijo. Inovativno zasnovana konstrukcija je sestavljena iz ekstrudiranega aluminija, kar zagotavlja visoko obstojnost senčila in tako predstavlja dolgotrajno ter učinkovito rešitev senčenja.

Tudi za naknadno namestitev

Da bi izpolnil vse zahteve trga, se ROLTEK zanaša na svoje dolgoletno strokovno znanje s področja razvoja senčil. Če zaščita pred mrčesom v fazi načrtovanja še ne pride v poštev, to še zdaleč ne pomeni, da se ji morate odreči. Senčilo OLIMP ima lahko že v osnovi vključeno predpripravo za zaščito pred mrčesom, sam komarnik pa lahko brez težav namestite, kadar vam bo ustrezalo.

Smo pritegnili vašo pozornost?

Videti slike senčil, komarnikov in garažnih vrat ROLTEK je lahko navdušujoče. Vendar pa to niti približno ne bo enako doživetju v ROLTEK salonu, kjer lahko vse izdelke otipate, testirate in si jih v živo tudi ogledate. Dobrodošli in lepo vabljeni na naslovu:

ROLTEK Salon
Želodnik 19, 1233 Dob pri Domžalah

Tel.: 01 / 724 00 00
info@roltek.si

Delovni čas salona:

Ponedeljek – petek od 7:00 do 17:00

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.