ROLTEK PRODUKTNE NOVOSTI 2020

V podjetju ROLTEK dajemo glavni poudarek trajnostni zasnovi, uporabnosti in estetiki naših produktov. Temu sledijo tudi produktne novosti, ki smo jih premierno nedavno predstavili na sejmu DOM v Ljubljani.

Popolnoma podometni sistem HERO.3

Novi sistem HERO.3 je v prvi vrsti namenjen tistim, ki ljubijo tehnično dovršenost, minimalističen izgled ter dajejo velik pomen toplotno izolativnim lastnostim objekta. HERO.3 je izdelan tako, da so omarica in vodila v celoti skrita pod omet, kar poleg brezhibnega videza preprečuje tudi nastanek toplotnega mostu in kondenzacije ob stiku s špaleto. Koeficient toplotne prehodnosti λ osnovnega dela vodila znaša neverjetnih 0,0387 W/mK.

Za razliko od konkurenčnih sistemov, kjer se proces do zaključne montaže izvede v več korakih, se pri sistemu HERO.3 kompletna montaža opravi z zgolj enim obiskom. Sistem s samonosnimi vodili se skupaj z masko in lamelnim plaščem vgradi v pripravljeno okensko odprtino in privijači na okno, kar bistveno poenostavi delo tako monterski ekipi kot fasaderjem, hkrati pa se izničijo možnosti napak pri zaključnih delih.

Za še večje udobje bivanja nudi HERO.3 tudi možnost vgradnje integriranega komarnika, pri čemer ima vodilo edinstveno lastnost na tržišču, ki zagotavlja še lepši izgled objekta - vodilo komarnika in žaluzije se nahajata v isti ravnini.

Zunanje žaluzije in steklena ograja 2 v 1

ROLTEK s svojo inovativno rešitvijo nudi vse v enem za francoske balkone. Zagotovljena je maksimalna varnost, istočasno pa čiste linije objekta in nemoten pogled skozi okno.

Vodila zunanje žaluzije HERO.1X so izdelana, tako, da imajo dodaten utor za stekleno ograjo, v katerega se vstavi dvojno kaljeno steklo debeline 16 mm (2 x 8 mm). Sistem nudi integracijo senčila in ograje v enem, poleg tega pa tudi možnost vgradnje komarnika, ki v takšnem primeru sega do višine steklene ograje in tesni na njo.

 

Integriran komarnik z motornim upravljanjem za zunanje žaluzije HERO.1X

Udobje bivanja vedno bolj povezujemo z avtomatizacijo krmiljenja in življenjem brez nadležnega mrčesa. Z novim integriranim komarnikom na motorni pogon sta ti dve lastnosti združeni v popolno kombinacijo, ki je na dosegu preprostega pritiska na tipko.

Upravljanje takega komarnika se lahko izvaja žično s pritiskom na tipko stikala ali daljinsko z ročnim ali stenskim daljincem.

Omarica zunanje žaluzije je zaradi komarnika nekoliko višja, odvisno od višine žaluzije je na voljo v treh velikostih.

Izbirate lahko tudi med dvema tipoma mrežic. Standardna mrežica iz steklenih vlaken zagotavlja dober pogled navzven, še boljša mrežica Transpatec, pa je praktično nevidna in nudi 140% boljši pretok zraka.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.