Bistvene predosti daljinskega upravljanja

Povpraševanje po pametnih rešitvah za avtomatizacijo doma še naprej hitro narašča, vendar je s tem povezana tudi nepregledna množica možnosti in ponudnikov. Sledenje temu, kaj je smiselno, kje in v kakšni obliki se lahko uporabi ali razširi, ni zapletena naloga le za zasebne stranke, ki vstopajo v pametni svet.

Oznako »Smart Home Ready by Somfy« zagotavlja organiziranost, varnost pri odločanju in celovito preglednost – od proizvajalca do specializiranega obrtnika in zasebne stranke. Zamisel: če že na začetku projekta novogradnje ali prenove postavite temelje za nadzor pametnega doma z  elementi na daljinski pogon Somfy za zaščito zasebnosti in zaščito pred soncem, jih lahko pozneje po želji razširite. Posebnost: z uporabo oznake SmartHome-Ready partnerska podjetja iz panoge rolet in senčil pridobijo pozornost zasebnih strank.

Smart Home Ready by Somfy: velika dodana vrednost za vse

Smart Home Ready je namenjen lastnikom stanovanj in hiš, ki ne želijo takoj investirati v celovito pametno hišo, vendar cenijo udobje in se želijo opremiti za prihodnost. Vstop v pametni dom pogosto poteka prek zaščite pred soncem in posledično prek specializirane trgovine v regiji. Pri tem se zasnova neposredno obrestuje v smislu zvestobe in zadovoljstva strank, saj povpraševanje po avtomatiziranih in priročnih rešitvah nezadržno narašča, končni potrošniki pa izredno cenijo kvalificirane nasvete. Običajno hitro sledi želja po več pametnih vsakodnevnih pomočnikih.

Poleg tega se pri ponovnih prodajah pojavijo dodatne prodajne priložnosti. Specializirana trgovina pomaga strankam, da preprosto, hkrati pa perspektivno začnejo z upravljanjem pametnega doma. Visoko kakovostni vstop s pomočjo Somfyjeve io tehnologije na daljinski pogon ni le priročen za uporabnika, temveč pomeni tudi povečanje dobička za trgovce. Druga prednost je prepoznavnost v primerjavi s konkurenco – mimogrede, tudi pri zaposlovanju delavcev. Bistveni dejavnik je tudi široka podpora pri izvajanju in usposabljanju za stroko. Somfy vsem skupinam strank zagotavlja podporo, ki jo želijo – od trenutka, ko jo želijo. Somfyjeva dodatna storitev je z akademijo, tehničnim servisnim centrom, zasebno službo za stranke, posvetovalno uro za pametne domove, storitvami za začetek uporabe in še veliko več edinstvena v tej obliki.

io tehnologija na daljavo kot osnova

Za naprave za zaščito zasebnosti in zaščito pred soncem velja naslednje: Takoj po vgradnji daljinskega vodenja se uporabniku odpre širok nabor možnosti. Sistem daljinskega vodenja io podjetja Somfy je osnova za poznejše prilagodljivo povezovanje in krmiljenje posameznih naprav pametnega doma. Vendar daljinsko vodenje še ne pomeni pametnega doma. Vsak uporabnik lahko začne s priročnim upravljanjem tende ali rolete z mobilnim daljinskim upravljalnikom. To je prav tako priročno in pomeni, da je uporabnik zdaj pripravljen na pametni dom.

TaHoma Suite podpira prodajo, začetek uporabe in vzdrževanje

Podjetje Somfy je že 50 let vodilni partner na področju motorizacije in upravljanja rolet ter zaščite pred soncem. Z uvedbo sistema TaHoma pred desetimi leti je podjetje utrlo pot omrežni dobi v panogi rolet in senčil. Od takrat podjetje Somfy dosledno širi ekosistem – tako z lastnimi izdelki kot tudi s pomočjo visokokakovostnih partnerstev. Podjetje, ki je vedno pozorno spremljalo dogajanje na trgu, je v zadnjih letih zbrano znanje preneslo v novo, omrežno povezano generacijo pametnih domov za profesionalce in zasebne stranke. V okolju pametnega doma, ki postaja vse bolj zapleteno v vseh sektorjih, Somfyjeva nova trojica TaHoma Suite ne olajšuje le prodaje pametnih naprav, temveč tudi njihovo zagon in vzdrževanje.

Več kot le škatla: TaHoma Switch

S pametno tehnologijo specializirana trgovina svojim strankam pomaga avtomatizirati procese doma in udobno olajšati zamudne dejavnosti v vsakdanjem življenju. TaHoma Switch je novo pametno upravljanje - zdaj z dvema programirljivima gumboma za scenarije in prilagodljivim pozicioniranjem zaradi povezave WI-FI. Prenovljena ni bila le zasnova, temveč tudi brezplačna aplikacija za končne stranke, ki je bila popolnoma posodobljena. Upravljanje je še bolj intuitivno, prikaz pa sodobnejši. Omrežne izdelke lahko upravljate z aplikacijo prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika, z glasovnim pomočnikom, z dvema gumboma za scenarij na škatli ali preprosto samodejno – vedno in od koder koli. TaHoma Switch je združljiv z obsežno paleto elektronike Somfy.

Prihranite čas med zagonom: TaHoma Pro App

Razvoje nove aplikacije TaHoma Pro obeležuje premiero. Monterjem pomaga pri hitrem in zanesljivem zagonu omrežnih izdelkov. V prihodnosti bo monter za njihovo namestitev potreboval le pametni telefon. Aplikacija mojstra po korakih vodi skozi namestitev in nastavitve. To zagotavlja varnost pri srečanju s stranko in prihrani dragoceni čas.

Vzdrževalne storitve od koder koli: Serv-e-Go

Serv-e-Go je novo digitalno orodje za vzdrževanje na daljavo. Mojstru omogoča jasen pregled nad vsemi izvedenimi inštalacijami in mu na daljavo pomaga pri diagnosticiranju morebitnih težav ter ga idealno pripravi na obisk pri stranki. Tako se lahko izognete nepotrebnim obiskom strank na kraju samem. Pridobljeni čas lahko izkoristite za dejavnosti, ki podjetju prinašajo večjo dodano vrednost.

Kar pa je najboljše: Help me by Somfy

Monterji morajo vsak dan opravljati različne postopke zagona. Za branje obsežnih navodil za namestitev navadno nimamo dovolj časa. Kljub temu so potrebna navodila, da se seznanite s podrobnostmi in izvedete pravilno namestitev. S povsem novo aplikacijo »Help me by Somfy« so strokovni delavci zdaj korak za korakom vodeni pri zagonu pogonskih in krmilnih izdelkov Somfy. Dolga navodila z zapletenimi besedili so stvar preteklosti. Končalo se je tudi iskanje ustreznih papirnatih navodil. V pametnem telefonu so na voljo vse informacije za namestitev in nastavitev izdelkov. Drugi vidik je trajnost: Pričakuje se, da bo digitalna rešitev že v prvem letu prihranila približno 14.809.000 listov papirja ALI na mednarodni ravni.

To je v zadovoljstvo okolju, kot tudi nam.

Vaše prednosti na kratko:

  • orodje za enostavno namestitev brez napak
  • grafično oblikovana navodila korak za korakom
  • hitra orientacija
  • najnovejša navodila so vedno pri roki
  • po prenosu na voljo tudi brez povezave

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.