Pravilnik o varstvu osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

V primeru, da nam na strani www.roltek.si ponudite katerikoli osebni podatek, bomo spoštovali vašo zasebnost. Naša politika glede varovanja podatkov je sledeča:

 

  • Uporabnikom vedno natančno povemo, kako bomo uporabili podatke, ki jih vpišejo v različne obrazce na spletni strani. Vsi ti podatki nikoli niso dostopni tretjim osebam.
  • Podatkov o naših uporabnikih nikoli ne dajemo v najem, jih ne prodajamo in ne dovolimo, da bi jih uporabila katerakoli tretja oseba.
  • Naše baze e-poštnih naslovov redno čistimo, tako da je v njih čim manj naslovov z napakami.


V podjetju Roltek stremimo k dobri informiranosti naših strank in poslovnih partnerjev, zato se vedno trudimo ponuditi kar se da popolne, aktualne in uporabne informacije.

Kljub vsemu ne dajemo nikakršnega jamstva ali zagotovila za točnost slik in materiala. Nekatere slike na tej strani so lahko simbolične. Odsvetujemo ukrepanje na osnovi predstavljenega materiala, temveč priporočamo, da se obrnete na ROLTEK d.o.o., kjer vam lahko ponudijo točne in aktualne podatke.

Material je last podjetja ROLTEK d.o.o. ali drugih poslovnih partnerjev. Prepovedana je reprodukcija ali raba celote ali dela materiala v kakršnikoli obliki, razen za osebno nekomercialno rabo. Ne dajemo nikakršnega dovoljenja za reprodukcijo ali uporabo materiala za kakršnekoli druge namene kot je običajno brskanje po spletni strani – razen po posebnem pisnem dovoljenju.

Če reproducirate dele materiala za osebno nekomercialno rabo, na reprodukcijah navedite vir materiala. Primer: (Vir: www.roltek.si, © 2018 ROLTEK d.o.o., Rolete – Rolo vrata.) Naša internet stran vsebuje tudi slike podjetja ROMA Gmbh in drugih. Uporaba teh slik v prospektih ali na vaši internet strani za brez predhodnega dovoljenja ni dovoljena.

Besedila, fotografije, filmi, risbe, grafike, zvoki, podatki itd. so morda predmet avtorskih pravic in so bodisi v lasti podjetja ROLTEK ali pa ima podjetje ROLTEK dovoljenje za to.

Blagovne znamke in storitvene znamke, vključno z logotipi, slogani itd. so registrirane ali neregistrirane znamke, za katere ima dovoljenje za uporabo podjetja ROLTEK.

Prikazani izdelki in opisane proizvodne metode so lahko predmet drugih intelektualnih lastninskih pravic, vključno s patenti in patentnimi prijavami, ki jih podjetje ROLTEK uporablja z dovoljenjem.

Ne dajemo nikakršnega dovoljenja za uporabo katerekoli izmed teh intelektualnih lastninskih pravic, zato vas želimo opozoriti, da podjetje ROLTEK skrbno opazuje in nemudoma preganja kakršnokoli kršitev svojih intelektualnih lastninskih pravic, vključno z uporabo kazenskega pregona.

 

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.