• Tehnični detajli

  Želimo, da imate vedno pri roki vse informacije, ki jih potrebujete za uspešno delo. Zato boste na tej podstrani našli vse uporabne vsebine, ki jih iščete pri načrtovanju, prodaji in iskanju tehničnih rešitev.

  Do vsebin lahko dostopate preko menija na levi strani ali pa uporabite napredni iskalnik, ki bo za vas našel vse vrste datotek, relevantnih za vašo situacijo.

  Vsebine se redno dopolnjujejo in posodabljajo, zato je ponovni obisk strani vedno priporočljiv.

 • CAD datoteke

  V meniju na levi strani lahko najdete vse detajle naših produktov in primerov vgradnje le-teh v obliki .DWG datotek. Za lažje iskanje je meni razdeljen na osnovne družine produktov in znotraj njih v posamezne podskupine. Vedno pa lahko pri iskanju uporabite tudi iskalno polje zgoraj.

  Datoteke lahko poljubno uporabljate v svojih projektih, pri čemer pazite, da jih ne boste dimenzijsko spreminjali. V kolikor imate še kakšno vprašanje, je kaj nejasno ali bi želeli detajl, ki ga še ni v knjižnici, nam pišite na arhitekt@roltek.si in skupaj bomo našli za vas ustrezno rešitev.

 • BIM datoteke

  Pozdravljeni v novi ROLTEK BIM knjižnici. V meniju na levi strani lahko najdete 3D modele naših produktov za uporabo v programu Revit (.rfa datoteke). Te si prenesete na računalnik in tako kot vse ostale knjižnice vstavite v svoje projekte preko 'insert/load family'. Za vsak model so vam na voljo tudi 3D .dwg in izmenjevalne .ifc datoteke za uporabo v drugih programih. Modeli vam bodo pomagali izbrati ustrezne velikosti omaric senčil, vam definirali tehnične omejitve in preko parametrov podali vse njihove karakteristike. Za več podatkov si vedno lahko prenesete tudi tehnične kataloge, seveda pa smo vam za vso pomoč na voljo tudi mi na arhitekt@roltek.si

  Ker je BIM knjižnica nova, si želimo vaših komentarjev in pripomb, da jo lahko naredimo za vas še bolj uporabno in popolno. Stalno jo bomo bogatili tudi z novimi produkti iz naše ponudbe ter jo nadgrajevali in usklajevali z novimi tehničnimi rešitvami.

  Na naši spletni strani uporabljamo piškotke z namenom, da izboljšamo vašo izkušnjo brskanja. S tem, ko spletno mesto uporabljate, dovoljujete uporabo teh piškotkov. Za več informacij o tem si preberite našo politiko o piškotkih.Glejte izjavo o zasebnosti podatkov.