Zunanje žaluzije


Kontaktirajte nas

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas!


01 / 724 00 00 


prodaja@roltek.si

Materiali in barve

V podjetju Roltek izbiramo samo najboljše materiale za naše izdelke, saj želimo našim kupcem ponuditi proizvode vrhunske kvalitete. Glavni material, ki ga uporabljamo je aluminij, ki je vedno prašno barvan in zato ne potrebuje ponovnega barvanja. Aluminij zagotavlja izdelkom dolgo življenjsko dobo, saj je odporen proti koroziji. Omogoča barvanje v katerikoli barvi RAL ali NCS barvne lestvice.

Lamele: 
Na voljo je kar 6 različnih dimenzij in oblik lamel, vsak tip pa je na voljo v pestri paleti standardnih barv. Vse lamele so izdelane iz valjanega aluminija, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost proti koroziji.

c lamele.jpg

C lamele so najbolj standardna oblika lamel. Imajo obojestransko ojačan rob, ki jim zagotavlja še večjo stabilnost. C lamele so na voljo v dveh dimenzijah: 65 in 80 mm. Na koncu lamele je pritrjen poliamidni drsnik, ki zagotavlja enakomeren tek lamel po vodilih.
 
Lamele C 65 so na voljo v
13 standardnih barvah.
Lamele C 80 so na voljo v 19 standardnih barvah.


F lamele.jpg
Ploščate F lamele so uporabne tako z žičnimi kot aluminijastimi vodili. Omogočajo minimalno višino paketa, zato so primerne posebej za situacije, kjer je pomembno, da je ta najmanjša. Pri uporabi z žičnimi vodili, le-ta potekajo skozi posebne luknje na straneh lamel, pri aluminijastih vodilih pa imajo na koncu pritrjen poliamidni drsnik, ki zagotavlja enakomeren tek po vodilih.
 

Ploščate lamele so na voljo v širini 80 mm, pri zunanjih žaluzijah tip 50 pa so širine 50 mm.

Lamele F 80 so na voljo v 5 standardnih barvah.
Lamele F 50 so na voljo v 9 barvah.

z lamele.jpg
Z lamele so lamele posebne oblike črke Z, ki omogočajo še boljšo zatemnitev prostora. Imajo obojestransko ojačan rob, ki jim zagotavlja odlično stabilnost. Ob straneh imajo pritrjen kovinski drsnik za enakomeren tek po vodilih. Na voljo so v dveh dimenzijah: 70 mm in 90 mm.
 
Lamele Z 70 in Z 90 so na voljo v
19 standardnih barvah.

z lamele.jpg
S lamele so lamele posebne oblike črke S, ki omogoča boljše nastavljanje odboja sončnih žarkov. Imajo obojestransko ojačan rob, ki jim zagotavlja odlično stabilnost. Na voljo so v dimenziji 90 mm.
 
Lamele S 90 so na voljo v
19 standardnih barvah.

Vodila:
Sistemi KRPAN.2, KRPAN.3 in PURO.XR-KRPAN so na voljo z vodili iz ekstrudiranega aluminija. Aluminijasta vodila zagotavljajo odlično stabilnost žaluzij in enakomeren tek lamel.

Pri sistemu KRPAN.2 pa lahko namesto aluminijastih vodil izberete žična. Posebna jeklena žica skrbi za optimalno napetost senčila v vsakem položaju. Pri izvedbi z žičnimi vodili so na voljo samo ploščate lamele.

Najosnovnejši model – zunanje žaluzije tip 50 so na voljo izključno z žičnimi vodili.