O podjetju


Kontaktirajte nas

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas!


01 / 724 00 00 


prodaja@roltek.si

Sponzorstvo

Sponzorstvo

Odgovornost do ljudi in ožjega ter širšega življenjskega prostora je pomembna vrednota, ki jo gojimo v Rolteku. Trudimo se pomagati na različnih področjih življenja.

Sponzor Zimske lige Sv. Primož nad Kamnikom (marec 2012)
Sponzor smučarske tekme Notranjsko-primorske regije (januar 2012)

Sponzor gledališke predstave "Sraka Črnamlaka" (december 2010)
Sponzor gledališke predstave "Nevarna razmerja - najin splet" v produkciji GUSTAV FILM 2010
Sponzor čudežne noči v Turnšah 2010
Skakalni klub Mengeš
EHF POKAL ZMAGOVALCEV 2007 - rokomet
Nogometni klub Roltek NK DOB
Pomoč študenton/diplomantom študija arhitekture
Sponzorstvo gasilske veselice v Dobu
Pomoč pri raziskovalni nalogi - Apexsyst (marec 2007)
Roltek - zlati sponzor čudežne noči (junij 2006)
Pomoč pri raziskovalni nalogi - Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani - Gateway (maj 2006)- Zimska liga Sv. Primož nad Kamnikom (marec 2012)

Že tretje leto zapored smo pomagali z darili za udeležence Zimske lige Sv. Primož nad Kamnikom. Vsako soboto dopoldan od novembra do marca se zberejo tekači in tekmujejo v teku za priljubljeno izletniško točko Sv. Primož. Marca na zaključku pa tisti z najboljšim povprečnim časom postanejo zmagovalci lige.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 80
   CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 80- Smučarska tekma Notranjsko-Primorske regije (januar 2012)

Z veseljem pomagamo s sponzoriranjem športnih dogodkov, kjer pripomoremo z darili za udeležence. Med zadnjimi takimi dogodki je tudi smučarska tekma za otroke iz Notranjsko-Primorske regije.

  


- Gledališka predstava "Sraka Črnamlaka"

Gustav Film je v sklopu Božične turneje smeha uprizoril predstavo za otroke z naslovom Sraka Črnamlaka. Sraka je s svojim nastopom zabavala otroke, na koncu pa jih je obdaril Dedek Mraz. Več>>>

Sraka099.jpg
 Sraka046.jpg
 sraka.jpg


- Gledališka predstava "Nevarna razmerja - najin splet"

Roltek je kot sponzor predstave pripeval senčila za izdelavo scenografije. Komedija govori o poročenem paru, ki se ujame v vrtincu virtualnih razmerij v katerega se lahko ujamete tudi sami! Vse o tej komediji in ostalih produkcijah GUSTAV FILMA...Več>>> 

 


- Čudežna noč v Turnšah 2010

Letošnja ČUDEŽNA NOČ (poklon kresni noči) v organizaciji Turistično rekreativnega društva Turnše – Češenik, bo v soboto, 19. junija 2010, ob 16. ure dalje na prireditvenem prostoru v Turnšah. Več o delovanju društva in prireditvah, ki jih organizirajo si lahko preberete na njihovi spletni strani.- Skakalni klub Mengeš

Na Zalokah, pod hribom Gobavica, na kateri je znamenita Mengeška koča, ob potoku Pšata, najdete tri lepe skakalnice SSK MENGEŠ. Lepo so vidne, če se pripeljete v Mengeš iz kranjske smeri. Ko pogledate mimo industrijske cone desno proti strmini, jih boste zagotovo opazili. Več >>>

 
 
 

- EHF POKAL ZMAGOLVALCEV 2007 - rokomet

 

- NK Roltek Dob

Dob je dokaj majhen kraj, ki leži ob cesti Ljubljana-Maribor, le nekaj kilometrov ven iz Domžal, zato tudi sodi pod domžalsko občino. Leta 1961 je bil tu ustanovljen nogometni klub, ki danes šteje okoli 150 članov. V klubu namreč deluje kar 7 selekcij; od najmlajših pionirjev (U-8) pa vse do kadetov, mladincev in seveda članov. To pomeni, da ima nogometaš v Dobu vse pogoje za odličen razvoj. Poleg glavnega igrišča, ki ga zaznamuje vedno odlično pripravljena trava, reflektorji, ter seveda pokrita tribuna z približno 400 sedeži, je na voljo tudi pomožno igrišče, ki je bilo že večkrat posodobljeno ter tudi registrirano za samo igranje tekem. Že nekaj časa v nogometu velja dejstvo, da na mladih svet stoji in v tej smeri deluje tudi NK Roltek Dob. Klub je v zadnjih dveh sezonah pripravil ter tudi uspešno izvedel dve otroški poletni nogometni šoli, ki ju je skupaj obisk(ov)alo več kot 100 otrok, igranje prve tekme pod reflektorji pa so začinili tudi obiski Dejana Djuranoviča, Luke Grešaka, trenerja Suada Beširoviča, celotne prvoligaške ekipe Drave ...
Več o nogometnem klubu Roltek Dob na njihovi spletni strani.


- Pomoč študentom/diplomantom študija arhitekture
Roltek se zaveda, da sodelovanje z bodočimi arhitekti pomeni vlaganje v prihodnost. Že vrsto let denarno in z materialom pomagamo študentom pri njihovih projektih. Na spletni strani fakultete za arhitekturo si lahko ogledate njihovo dejavnost.


- Pomoč pri raziskovalni nalogi - Apexsyst (marec 2007)

Jaka Dijak iz Walfordske gimnazije v Ljubljani je ob uspešnem zaključku šolanja izdelal projektno nalogo (obsega diplomske naloge). Tematika je bila sistem avtomatizacije hiš EasyPlus.
Za praktični del naloge, je izdelal maketo, pri kateri smo mu pomagali tudi mi. Veliko sreče in uspeha pri svojem raziskovanju mu želimo še naprej!


- Sponzorstvo gasilske veselice v Dobu
Roltek je na gasilski veselici, ki je potekela v Dobu junija 2008, prispeval glavno nagrado - markizo.


- Roltek - zlati sponzor čudežne noči (junij 2006)
Na prireditvenem prostor v Turnšah je Turistično društvo Turnše-Češenik organiziralo prireditev TA ČUDOVITA NOČ. Roltek je bil zlati sponzor prireditve.


- Pomoč pri raziskovalni nalogi - Fakulteta za elektrotehniko v Ljubljani - Gateway (maj 2006)
Roltek rolete se lahko uporabljajo tudi v EIB BUS sistemu krmiljenja, oz. po domače, krmiljenju cele hiše preko PC-ja. Pri raziskovalni nalogi, je Roltek pomagal študentu Mihu Križaju.

Opis makete:
„Na panoju je narisan tloris manjšega enosobnega stanovanja z prostori: hodnik, kopalnica, spalnica, dnevna soba, kuhinja in balkon.
Poleg svetilk v vsakem prostoru je na panoju vgrajen še sobni kontroler z osmimi tipkami, termostatom in LCD prikazovalnikom v dnevni sobi. 
 
Senzor svetilnosti na balkonu, senzor prisotnosti na hodniku, po ena tipka v kopalnici in spalnici, ter USB vtičnica v spalnici za priklop sistema na PC. Polegh vsega so na pano vgrajena še vrata in okno, na katera sta montirana magnetna senzorja za kontrolo odprtosti oz. zaprtosti le teh. S tlivkami (male lučke) rdeče, modre in zelene barve sem simuliral ogrevanje in hlajenje s fancoil-om treh hitrostnih stopenj.” (Miha Križaj)
Roltek mu želi veliko osebnih in kariernih uspehov v prihodnosti!