O podjetju


Kontaktirajte nas

Da boste svoj dom lahko čim bolj optimalno opremili tudi v skladu z vašimi željami, se obrnite na nas!


01 / 724 00 00 


prodaja@roltek.si

Evropska kvaliteta

Nov evropski standard za zunanja senčila sedaj velja!
..z novimi evropskimi standardi!


V Rolteku vedno razmišljamo, kako zadovoljiti našega končnega kupca. Z novimi evropskimi standardi za zunanja senčila so predpisi za kvaliteto pri dobaviteljih rolet postavljeni na enoten kriterij. Tako je od 01.04.2006 evropska norma EN 13659 obvezna za vse dobavitelje rolet, polken in zunanjih žaluzij.

Rolete, zunanje žaluzije, polkna in ostala zunanja senčila so po novem standardu gradbeni proizvod in morajo biti opremljene s 
CE nalepko, imeti tehnično mapo in ustrezati ostalim zahtevam novih direktiv.

Odgovornosti za usklajenost z novimi evropskimi zahtevami leži v prvi vrsti na proizvajalcih, nato pa tudi na izvajalcih montaže in prodajalcih.
Naš največji kapital so zadovoljne stranke. Do pred kratkim je lahko vsak proizvajalec zunanjih senčil mejne vrednosti postavljal po svoje.

Z novimi evropskimi standardi za zunanja senčila so predpisi za kvaliteto pri dobaviteljih rolet končno postavljeni na enoten kriterij. Standard je zavezujoč za vse proizvajalce rolet in ostalih zunanjih senčil, za izvajalce montaže in nenazadnje tudi za končnega uporabnika.

Samoumevno je, da kot vaš dobavitelj zunanjih senčil najnovejše evropske standarde standarde zagotovimo in tako zahtevane norme dosežemo, če ne celo presežemo. Svojim strankam želimo vedno ponuditi nekaj VEČ, kar je tudi moto našega podjetja.

Naše rolete so testirane v skladu z EN 1932!
Vetrni razredi so en od glavnih zahtev najnovejšega standarda in testiranje zunanjih senčil v skladu z njimi so eden od pogojev v izvajanju standarda EN 13659. V Sloveniji so vetrne cone določene po standardu SIST ENV 1991-2-4. Glede na naše izkušnje pri vgradnji zunanjih senčil in na podlagi meritev o jakosti vetra na različnih višinah vgradnje smo Slovenijo razdelili na 6 razredov vetrnega odpora, ki se določajo na podlagi kategorije pokrajine in višine objektavgradnje.

Kvaliteto pišemo z velikimi črkami!

Skrb za kakovost naših izdelkov in storitev je ena naših prioritetnih nalog. Za to skrbimo na vseh ravneh našega procesa.

Razvojni oddelek
Začnemo v našem razvojnem oddelku, kjer vložimo veliko truda in časa v razvijanje novih tehnoloških, proizvodnih in konstrukcijskih rešitev. Da bi lahko našli najboljše rešitve, skrbimo, da so razvojniki v stalnem kontaktu s strankami. Menimo, da lahko le tako slišimo in hkrati v največji meri upoštevamo njihove želje pri izdelavi novih in še kvalitetnejših izdelkov.
 

Proizvodni obrat
Pod stalnim nadzorom kvalitete je naš proizvodni obrat, kjer kontrolo izvajamo po strogih mednarodnih pravilih ISO standardov. 
 
 

Lahko nam popolnoma zaupate - od načrtovanja do izvedbe!